UTA AcademiezTOP ARTICOLE

UTA Under 19 se deplasează la Cluj pentru un loc în semifinalele Cupei României: „O competiție importantă pentru noi”





O singură formație arădeană mai este în cursă pentru trofeul Cupei României. Vorbim despre UTA Under 19, care o va întâlni în faza sferturilor de finală pe CFR Cluj. Partida are loc mâine, la ora 12, pe terenul CMC din orașul de pe Someș. Cele două cluburi s-au mai întâlnit și în urmă cu două ediții ale competiției KO, în faza semifinalelor, „roș-albii” având câștig de cauză cu un dublu 1-0. Mâine se jocă, însă, o singură manșă.

Acea generație utistă era pregătită de Cristi Păcurar și Dan Oprescu, pentru ca la cârma trupei „vișinii” să fie Sorin Oncică. Fost mijlocaș la UTA în urmă cu 12 ani, tânărul tehnician va conduce și mâine „armada” clujeană contra trupei lui Sandu Gaica și Adrian Ungur. Aceștia i-au „împrumutat” de la prima echipă pe Miculescu, Hrezdac, Isac și Merian, în timp ce Ivan rămâne acasă. „Am decis să nu deplasăm numai jucători de 2001 și mai mici”, a menționat Gaica, asta însemnând că și Raul Petcuț nu va intra în calcule pentru acest joc.

Absenți pe motive medicale mai sunt fundașii Gavrilă și Pașcu, în timp ce portarul Raul Opric a fost convocat la reprezentativa Under 17 a României, ce demarează campania Turului de Elită a Campionatului European din 2019. Așadar rezerva lui Zamfir la Cluj va fi Andrei Cristea, un goal-keeper transferat în urmă cu zece zile de la CSM Oradea. „Cupa României e o competiție importantă pentru noi, dar mă gândesc că la fel e și pentru adversari, probabil că amândouă taberele vom alinia cele mai bune formule. Se anunță un meci frumos, e mai bine să joci cu o echipă puternică, bună, decât cu una mai modestă. Nu degeaba CFR-ul e pe locul 3 în seria de Vest la Elite”, anticipează Sandu Gaica.

UTA a ajuns în această fază a Cupei, după ce în toamnă au trecut cu 1-0 de Școlar Reșița și cu 2-0 de CS Hunedoara. Clujenii i-au învins pe vecinii de la Universitatea, 6-5, apoi i-au învins pe CSS Baia Mare cu 5-2.









Un comentariu

  1. Tinerețea la examene. Fiecare își completează CV-ul cu fapte de ispravă sau cu regrete. Începând cu vârsta de 9 ani intra in vizorul echipelor cu nume ! Pentru ei fotbalul nu mai este distracția fara răspunderi. Unii vor merge mai departe ,alții se vor opri mulțumiți că mai au posibilitatea să aleagă drumul școlii sau job de om cu. obiceiuri și dorințe comune . O schiță simpla ,dar edificatoare pt. ce înseamnă un. fotbalist sau un simplu spectator .!! Bafta !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button