Pariuri sportive, gaming și casino

Gestionarea emoțiilor în pariurile sportive. Cum să pariezi și să faci bani





Unul dintre primii pași pe care un parior trebuie să îi facă înainte de a începe să acționeze în mod profesionist este să înțeleagă că gândurile și emoțiile îi influențează deciziile. Credința în superstiții și încercarea de a da peste noroc nu îți sunt de folos. Cheia succesului în pariuri este o gândire calculată și o minte liniștită. Înainte de a plasa un pariu, trebuie să fii calm, concentrat și să nu nu te afli  sub presiunea timpului sau banilor.

Descoperă nivelul emoțiilor tale

Încearcă să te concentrați pe pariuri, după ce ți-ai creat cont la Fortuna Online. Încearcă să fii calm și să plasezi un pariu combinat cu doar 10 minute înainte de începerea meciului. Crezi că poți face asta? Dacă răspunsul este nu, atunci nu trebuie să îți faceți griji. Același lucru este valabil pentru noi toți.

Din nefericire, majoritatea pariorilor nu le pasă prea mult de starea lor emoțională înainte de a plasa un pariu. Ceea ce ei nu înțeleg, de asemenea, este că acesta este unul din motivele cheie pentru care nu reușesc să producă profituri pe termen lung. Desigur, te confrunți și cu problemele vieții cotidiene, ca să nu mai vorbim de oamenii care îți influențează negativ starea emoțională. Ideea nu este să elimini orice emoție, ci să izolezi rutina de pariere de restul lucrurilor.

Pariul este practic o procedură de cântărire și măsurare. Încerci să alegi câștigătorul sau câștigătorii din sute de evenimente diferite. Cea mai bună armă din arsenalul tău este abilitatea de a distinge pariurile de valoare de cele fără valoare. Acesta este cel mai precis filtru atunci cand vine vorba de a calcula numerele, prelucra datele, știrile si cotele, si de a decide unde să plasezi banii. Dacă ignori faptul că pariezi o parte mai mică, nu există absolut nicio diferență între investiții sau brokerajul de acțiuni.

Mintea ta este un instrument – Folosește-l

Psihologia a arătat că mintea poate fi manipulată atunci când  ținem cont în mod deliberat de anumite obiceiuri. De exemplu, psihiatrii sfătuiesc pacienții cu insomnie să creeze o rutină de relaxare a minții, cu câteva ore înainte de a merge la culcare. În acest fel, ei își pot convinge creierul că ar trebui să se relaxeze și să se odihnească. Același lucru a fost testat și în jocurile de noroc, mai ales în rândul jucătorilor de poker. Dacă vei dedica câteva ore verificării meciurilor și revizuirii predicțiilor mai vechi îți vei concentra mai ușor atenția și vei alege mai bine.

Balanța este cheia în acest caz. Nu trebuie să exerciți presiune asupra minții sau să te aștepți la  rezultate bune din prima zi. Trebuie să fii relaxat și să dezvolți o rutină naturală pentru tine. Aceasta înseamnă că trebuie să încerci acest lucru de câteva ori pentru a te simți încrezător și nu doar pentru a te convinge că ești pregătit.

 

Timp și bani

Trebuie să fii suficient de răbdător pentru a depăși o serie de pariuri pierdute și să aștepți momentul potrivit să dai lovitura. De asemenea, trebuie să îți dai seama că nu te vei îmbogățiți în câteva săptămâni sau luni. Cu alte cuvinte,  psihologia din spatele jocurilor de noroc este aceea că dacă vrei să câștigi ai nevoie de timp.

Acest lucru nu afectează numai pariorii amatori sau pe ucenici, ci și pe cei experimentați. Cei mai mulți înțeleg că nu vor câștiga o avere într-un sezon, dar își supraestimează adesea abilitățile prin creșterea mizelor fără o strategie clară sau stabilindu-și ținte nerealiste.

Gestionarea banilor este un alt factor important pentru atingerea unui echilibru emoțional. Trebuie să îți pui următoarele trei întrebări:

Care este suma maximă pe care îmi permit să o investesc în pariuri?

Cât de mult intenționez să cheltuiesc în fiecare lună sau săptămână?

Care este suma „regulată” pe care o voi plasa pe un pariu obișnuit?

Răspunsurile la aceste întrebări trebuie să fie sincere și, mai important, să nu le modifici în viitor. Oricine riscă mai mult decât își poate permite să piardă va face o gaură în buget care îi va afecta starea de spirit. Suma pe care ai stabilit-o pentru pariuri este ca o investiție și nu are nimic de-a face cu alte nevoi, cum ar fi plata facturilor sau cumpărarea diferitelor produse.

Prin urmare, trebuie să o stabilești în mod inteligent, iar apoi să pariezi dând dovadă de disciplină. Nu uita nici să intri pe biletu-zilei.com pentru a descoperi cele mai bune ponturi la pariuri.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button