Crisul Chisineu-Criș

Obiectivul Crișului la Avrig, păstrarea contactului cu podiumul: „Nu e decis nimic în nicio zonă a clasamentului, orice punct e important”





Ca și în tur, duelurile Crișului cu Metalurgistul Cugir și Școlar Reșița păreau să se termine la egalitate. Dar, după remiza obținută in extremis sub „Drăgana”, echipa lui Adi Abrudean a pierdut pentru prima oară în acest campionat acasă, Vădrariu dând lovitura cu 12 minute înainte de final.  „A fost un rezultat mincinos, meritam cel puțin un egal, poate chiar și mai mult la ratările pe care le-am avut. Personal, am ratat două mari ocazii, dar ăsta este fotbalul, capul sus și mergem înainte. Am trecut rapid peste eșecul cu Reșița și ne gândim doar la partida de sâmbătă”, susține Nicu Modan.

„Vârful” Crișului a spart gheața în acest sezon de Liga 3-a chiar împotriva adversarului de peste două zile. Fotbalistul originar din județul Bihor a închis tabela la 3-1, dar a și irosit un penalty la 1-0. „Nu vom fi așteptați cu flori la Avrig. I-am bătut cu 3-1 în tur, dar îmi amintesc că sunt o echipă agresivă, muncitoare, se apără bine și, jucând acasă, vor încerca să câștige și ei pentru a nu intra în zona nisipurilor mișcătoare. Oricum, încă nu e nimic jucat în nicio zonă a clasamentului, nici jos, nici sus, e posibil orice. Bineînțeles, orice punct e important și de aceea suntem hotărâți să venim cu un rezultat bun din județul Sibiu. Ar fi prima victorie pe anul acesta și apoi să încercăm să avem o serie cât mai lungă de astfel de rezultate pentru a rămâne acolo sus, pe podium. Ne-am pregătit bine, este cea mai lungă deplasare din acest retur, în care vom pleca de vineri fără doi dintre componenții importanți ai lotului”, mai spune Modan.

Într-adevăr, Crișul nu poate conta în continuare pe Bogdan Bozian, care mai are stat două meciuri pe tușă după eliminarea de la Cugir, dar și pe fundașul Tătaru (accidentat).  Avrigul e la al doilea meci la rând împotriva unei echipe din județul Arad, după 0-3 la Cermei. Față de vizita în Țara Sămădăilor, antrenorul Mihai Ianc îl are din nou la dispoziție pe Codrea, în timp ce Stelea mai are de ispășit o etapă de suspendare.

Formații probabile:

FC Avrig: Băică – Simion, Condrea, Natea, Cornea – Bărculeţ, Hatrian, Chircă, Simion – Coșovan, Codrea.

Crișul: Dagău – Maghici, Al. Pavel, Siminic, Suslak – Piț, Ianc, Gâlcă, Lezeu – Modan, M. Matei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button