Fotbal juniori

Reprize împărțite, dar cu plus în dreptul trupei lui Maghici: Viitorul – Atletico 5-2





Returul seriei a 13-a Ligii Elitelor Under 15 a început cu un derby arădean. Pe terenul din Sânleani, Atletico 2005 a condus la pauză cu 2-1 pe Viitorul 2004, prin reușitele frumoase semnate Pașcalău și Miron, respectiv Rotar, însă „alb-roșii” au întors meciul după pauză.

A urmat „dubla” lui Hrincescu și câte o reușită pentru Buza (sosit în această iarnă chiar de la Atletico) și Botoroagă pentru un 5-2 ce nu lasă loc de prea multe comentarii. „Deși adversarii au condus de două ori, cred că, după aspectul general al jocului și numărul de ocazii, am meritat cele trei puncte. Știm că am întâlnit o grupă mai mică decât a noastră, însă și noi am început meciul cu doi jucători de 2005 pe teren și am terminat cu cinci.  Îi felicit pe băieți pentru această primă victorie după o perioadă lungă fără meciuri oficiale”, a spus Dinu Maghici, tehnicianul Viitorului 2004.

Atletico își asumă diferența de vârstă față de restul adversarilor din serie. „Jocul s-a rupt de abia în ultimele 20 de minute, adversarii fiind cu un an mai mari, iar noi prea cruzi. Nu am putut gestiona situația după ce ne-au egalat și apoi ne-am mai marcat alte trei goluri până la final. Asta este, mergem mai departe, ne pregătim și ținem capul sus”, punctează și Bogdan Oneț, antrenorul „galben-negrilor”.

Formații:

Viitorul: Deac – Nițoi, Clipotă, Pop, Baraghin – Buza, Botoroagă – Rotar, Melniciuc, Hrincescu – Catanzariti. Au mai jucat: Roman – Balasz, Blicking, Rosza, P. Varga.

Atletico: Malița – Manoilă, Bocșe, Iurasciuc, Anișoranc – Miron, Covaci, Nagy, Pașcalău – Pop, Pavel. Au mai intrat: Popescu, Cocuț, Mitu, Rucăreanu.









2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button