Baschet

Bulj, după cel mai prețios succes al stagiunii: „Ne-am impus ca echipă, fanii au făcut diferența”





FCC ICIM a produs surpriza sâmbătă și a învins-o 70-65 pe CSM Satu Mare, echipa de pe locul doi din LNBF. Succesul a fost foarte important în plan moral înainte de debutul play-off-ului, dar cele două puncte oferă și o șansă echipei arădene de a termina Grupa Roșie pe locul 4. Pentru ca acest lucru să se întâmple, „galben-albastrele” trebuie să o învingă pe Phoenix Știința Constanța în ultima etapă, iar trupa CSM Târgoviște să piardă pe terenul Universității Cluj. Dacă acest scenariu se va contura, „galben-albastrele” vor avea avantajul terenului propriu în fața dâmbovițencelor, în El Classico.

Revenind, victoria de sâmbătă este, fără îndoială, cea mai prețioasă din acest sezon pentru FCC ICIM Arad. „Vreau să-mi felicit echipa, a jucat foarte bine, în special după primul sfert.În repriza a doua am început să jucăm bine în ofensivă. Toate jucătoarele au avut probleme cu faulturile personale, însă, în final, s-au impus ca echipă, cu aportul fetelor de pe banca de rezerve. E o victorie extrem de importantă pentru moral, înaintea play-off-ului. Mulțumim fanilor, ei au făcut diferența” a declarat Bogdan Bulj, antrenorul echipei arădene, la finalul disputei cu sătmărencele.

Cea mai bună marcatoare a meciului a fost Brankica Hadzovic, care împlinește chiar astăzi 38 de ani. „A fost o victorie frumoasă, de ziua mea, le mulțumesc fetelor, am jucat foarte bine. Un succes extrem de important înaintea play-off-ului. Diferența s-a făcut la concentrare, am fost foarte montate la partidă pe parcursul tuturor celor 40 de minute. Înainte sufeream la acest capitol.”

FCC ICIM Arad – Phoenix Știința Constanța se va disputa sâmbătă, 23 martie, de la ora 17:00 în Sala  Universității Aurel Vlaicu „Mihai Botez”.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button