UTA AradzTOP ARTICOLE

„Episodul Petrolul” – izvorul problemelor de sănătate ale lui Popa: „În funcție de ce-mi vor spune medicii, e posibil să mă retrag de pe banca UTA-ei”



Pentru prima oară de la revenirea pe banca UTA-ei, adică de pe 11 martie 2018 (1-1 cu FC Hermannstadt), Ionuț Popa nu și-a putut conduce elevii de pe bancă la un meci oficial. S-a întâmplat sâmbătă, cu ocazia disputei pierdute (0-3) de echipa fanion a Aradului în fața celor de la Luceafărul Oradea chiar pe terenul „Motorul”. „Mister” lipsise și de la majoritatea antrenamentelor săptămânii trecute, dar toată lumea spera să-l vadă la stadion sâmbătă dimineața.

Nu s-a întâmplat acest lucru și, chiar dacă cuvintele sale au răsunat în vestiar prin intermediul telefonului mobil pus pe speaker, efectul nu a fost același. Sau cel puțin „secundul” Cristian Păcurar a susținut la finalul meciului că absența șefului staffului tehnic a contat enorm. „Oricât mi-aș fi dorit să fiu la stadion sâmbătă, nu am putut trece peste sfaturile unui medic de la Timișoara în care mi-am pus încrederea. El mi-a spus clar să nu stau deloc în frig, să nu fac nici cel mai mic efort și să evit emoțiile. Fie că sunt negative sau pozitive. Am început să țin și un regim, am oprit și medicamentația pentru ca la examenul spectroscopic de miercuri să se vadă exact ceea ce am. Apoi, voi lua o decizie. Deocamdată, sunt în concediu medical, Cristi (n.a Păcurar) mă vizitează zilnic și  îi dau un program de pregătire, dar – bineînțeles – această situație nu poate dura la nesfârșit. Cu sănătatea nu te joci, și, în afară de tine și familia ta, nimeni nu știe prin ceea ce treci. Sigur, m-ar durea sufletul, căci am crezut și cred în acest proiect, dar, în funcție de ce-mi vor spune medicii, e posibil să mă retrag de pe banca UTA-ei. Este posibil chiar să plec în străinătate pentru un tratament complex și atunci echipa trebuie să aibă un antrenor principal”, ne-a mărturisit Popa, care pe 17 aprilie împlinește 66 de ani.

Experimentatul tehnician a recunoscut că actualele sale probleme de sănătate par să fi izvorât de la „episodul Petrolul”. Mai precis, pe 22 noiembrie, după ultimul fluier al disputei de la Ploiești (scor 2-2), Ionuț Popa a alergat în sprint spre Norbert Janos, care ratase o ocazie importantă pentru UTA spre final. Ulterior, „Mister” a spus că a fost deranjat mai degrabă de atitudinea fostului mijlocaș al arădenilor, dar și de cea a lui Mihai Petra, plecat și el de echipă după acea etapă. „Într-adevăr, atunci s-a declanșat ceva și nu mi-am dat cu adevărat seama decât după vreo lună de zile. A început să mă doară tare ochiul drept, am vizitat primii medici, care mi-au spus – probabil – am avut de suferit atunci, când m-am enervat peste măsură. Chiar s-au mirat cum am dus pe picioare acea problemă. Probabil, însă, faptul că m-am mai zbătut să rezolv fără succes și alte probleme, cum ar fi un teren de antrenament bun la Motorul, sau un cabinet medical propriu, precum și o locație unde să beneficiem doar noi de toate coondițiile de refacere după efort, m-a necăjit și mai mult. Conducerea m-a ajutat cât a putut ea de mult, mi-a adus o mare parte din jucătorii solicitați, dar e nevoie de mai mult pentru a face cu adevărat performanță”, a adăugat cel mai bine cotat antrenor arădean al momentului.

Altfel, utiștii au demarat ciclul săptămânal înainte de confruntarea de sâmbătă cu Clinceniul sub comanda lui Cristi Păcurar, Dan Țapoș și Valerio Zuddas. Azi, din diverse motive, nu s-au antrenat Orlic, Coulibaly, Stahl și Rus. Mâine, „roș-albii” au programate două antrenamente, în cel de-al fiind cuprins și un joc școală în familie.









54 comentarii

  1. Cand scriam aici ca a facut semi pareza din cauza la incidentul de la meciul cu petrolu , acea specie de om giroFar zicea ca de unde stiu , din tribune ? Era si nesimtit…
    Doamne ajuta sa nu fie ceva grav si sa reveniti la echipa , chiar daca e la vara cand incepe adevaratul proiect !!!

    0
    0
  2. Nu-i deloc ok, sper doar să fie tare și să treacă cu bine peste aceste probleme.
    In altă ordine de idei, dacă nea Popică se retrage, m-aș gândi la Mulțescu…printre singurii antrenori de la noi care impun un joc ofensiv, curat…așa cum vrea și suporterul UTA-ei.

    0
    0
    1. Multescu are 100 de ani . Ceva ma tanar cu o gandire noua nu se gaseste ? Iar facem antrenamente de pe vremea bunicului ?

      0
      0
      1. In viziunea mea, Mulțescu ar fi cel mai potrivit…este un antrenor bun, are experiență, nu-i este frică să joace ofensiv.
        Acum, dacă tot mi-ai răspuns, aștept niște exemple de la tine, nu un răspuns la modul general…și să-mi explici și ce inseamnă gândire nouă, că m-ai blocat aici, recunosc. 🙂
        Să ne ierți, nea Popică, vorbim doar ipotetic.

        0
        0
        1. Stiu ca va suna ciudat propunerea mea . Adrian Ienci . Aata ar fi un nume . Stuparu al doilea nume . Daca mai vrei mai pot continua .

          0
          0
          1. Niculescu e liber e greu de adus, dar as incerca un Bratu de la Aerostar, sunt sigur ca ar veni pentru un proiect solid, e foarte implicat si si-a pus amprenta pe unde a fost (mai putin la Dinamo unde nu a fost lasat decat cateva zile). Si Multescu e o varianta interesanta, insa din cate imi aduc aminte ne-a mai refuzat o data. O alta varianta de antrenor care nu a prea avut noroc in ultima perioada dar care a castigat si campionat in Romania ar fi Dorinel Munteanu…insa la Chiajna se pare ca nici un antrenor nu a reusit nimic, nu numai el.

            0
            0
          2. Niculescu e liber e greu de adus, dar as incerca un Bratu de la Aerostar, sunt sigur ca ar veni pentru un proiect solid, e foarte implicat si si-a pus amprenta pe unde a fost (mai putin la Dinamo unde nu a fost lasat decat cateva zile). Si Multescu e o varianta interesanta, insa din cate imi aduc aminte ne-a mai refuzat o data. O alta varianta de antrenor care nu a prea avut noroc in ultima perioada dar care a castigat si campionat in Romania ar fi Dorinel Munteanu…insa la Chiajna se pare ca nici un antrenor nu a reusit nimic, nu numai el. .

            0
            0
      1. Denys cred ca si la antrenori este ca si la jucatori, Balint nu poate semna cu UTA sezonul acesta, are deja 2 echipe(Snagov si Metaloglobus). Dar cred ca trebuie cel putin un interimar pana la vara, ca Pacurar nu cred ca poate sa tina echipa in Liga2.

        0
        0
  3. Sunt sigur că dl profesor Ionuț Popa o să revină cât de curând la echipă! Dumnezeu este mare și acest OM merită un respect deosebit! Multă sănătate vă doresc dl profesor! Și UTA o să promoveze sezonul viitor! La meciul cu Chindia, când UTA se va impune cu 3-1 voi fi la meci! Și voi mai dona ceva bani pt UTA, simbolic, dar din tot sufletul! Cu drag de la Iași!

    0
    0
      1. Cu tot respectul dar nu prea as vrea pe ”Ferguson de Romania”. E un antrenor care face antijoc, concentrat pe aninhilarea adversarului mai degraba decat pe a crea un stil ofensiv. A avut noroc la Hermanstadt prin prisma faptului ca a prins context favorabil financiar, cu echipa omogena si cu tot ce si-a dorit acolo.

        0
        0
  4. Mai dar mojici sunteti cu totii….Toti(aproape toti),inclusiv cu mine,am acceptat,ca la vremea respectiva,varianta Popica a fost cea mai buna aleasa,ca sa ne si accepte careva antrenor,pentru ca eram in degringolada.Nu eram in postura de a alege…Ori ne-au refuzat din start,ori au stat cateva zile si au lasat biletel:”scuze,am plecat”(Falub).
    Nici macar nu ne gandeam la reconstructie ci sa nu jucam pe la Ghiroda,Lugoj,etc,cumva….
    Apoi s-a deblocat legea salarizarii si am inceput sa speram.Am scapat de seria a 2-a de pui de elefanti si indolenti…Ciurul lui Popica a inceput sa cearna si mai greu,ne-am incropit cumva….
    Cine s-ar fi gandit,sau cine oare nu s-a gandit ca se pot intampla si asemenea probleme,chiar foarte grave in structura dorita?Un jucator se mai poate inlocui,ca plomba,dar un antrenor…putin mai greu….
    Repet…multa fatarnicie aratata….daca momentan am trecut peste bilele negre din trecut ale lui Mister,fata de UTA,acum deja multi ii sunt la groapa,cantandu-i prohodul!
    Urate specimene umane!Una era sa arunce prosopul,sau debarcat pe criterii sportive si cu totul alta pe motive de sanatate….
    Multa sanatate Mister!Sanatatea pe primul loc.Sper sa nu vorbim deocamdata de noi nume de antrenori,mie mi-e teama doar de lotul subtirel existent,coroborand cu accidentari si suspendari…..stiind ca multi au venit pentru dvs.,strict…..
    Poate ca daca rezultatele urmatoare ar fi pozitive,ar fi(cat de cat) un bunicel leac!

    0
    0
    1. Realizezi ca indirect il faci si pe Popica mojic? Tocmai in articolul comentat de tine spune chiar dansul ca e posibil sa nu mai poata continua – deci sa se caute la o adica si antrenor. Nu ti-e rusine sa spui ca isi sapa singur groapa? Ca noi suporterii ti-am acceptat deja machiavelismele si avantul care ti-l da bautura este una, dar deja mergi spre next level, o duci spre bipolaritate si cred ca e ceva mai grav decat are Popica.

      0
      0
      1. Mai desteptilor…..cum sa-l fac pe Popica mojic?Sunteti nebuni?Nu interpretati!Scriam doar ca inca nu se stie exact despre sanatatea dansului si voi deja propuneti antrenori…
        Urat din partea voastra!Foarte urat!

        0
        0
        1. Nu pot sa inteleg de ce aceasta aratura cu aspect uman (posibil – pentru ca pana acum existenta lui Giro este doar un mit) este lasat sa jigneasca la modul continuu suporterii care vin pe sportarad. Se pare ca domnii Mnerie si Grec prefera mereu sa-i faca jocul, mesajele lui, spre deosebire de ale altora care nu sunt publicate, nu trec niciodata prin celebrul filtru care trebuie aprobat manual.
          Rog insistent sa nu mai lasati personaje in stare de ebrietate sa vomite cuvinte necorespunzatoare la adresa suporterilor, jucatorilor si a antrenorilor!

          Pana la un nou articol, Jiro, multa sanatate ca ai muulta nevoie!

          0
          0
          1. tu crezi ca noi avem timp sa citim toate mesajele? mai aels alea kilometrice?

            0
            0
          2. Nu vreau sa fiu acid, dar sunt persoane care nu au castig financiar din sportarad si reusesc sa le citeasca. Ideea de baza ramane, acum ca ati raspuns si v-au fost semnalate mesaje jignitoare ati luat atitudine fata de Giro? Raspunsul este tot nu.
            Acest personaj virtual a fost banat si pe Aradon si se pare ca va covine sa va creasca putin numarul de comentarii in dauna respectului fata de cititori. Mai stie cineva numarul de persoane pe care acest Giro le-a jignit in mod repetat de-a lungul timpului? In mod sigur nu ne-ar ajunge degetele de la maini. Prin deductie logica, oare gresesc toti acesti oameni care au fost jigniti sau care dau dislike-uri comentarilor lui? sau acest personaj ?
            In fine, lasa de dorit toata partea asta si cred ca e vizibil pentru toata lumea, dar mai multe voi vorbi cu Calin atunci cand voi avea ocazia. Sper ca nu v-am rapit prea multe secunde!

            0
            0
          3. Nu socoteste nimeni numarul de comentarii si nu avem nici un avantaj din ele, in schimb cititorii pot sa-si exprime rapid gandurile si sa faca un schimb de idei in timp real, atunci cand este un subiect fierbinte. Asta este motivul pentru care am lasat active comentariile. Sunt situri locale care nu au lasat comentarii sau le modereaza si apar dupa ce le vede un administrator, dupa cateva ore.

            E usor sa blochez pe oricine, totusi, as vrea sa cred ca cititorii nostri, inclusiv Giro, sunt oameni seriosi care nu abuzeaza de increderea noastra si daca am lasat libere aceste comentarii pentru a fluidiza schimbul de idei, sa nu se foloseasca acest prilej pentru atacuri si jigniri la alti cititori sau sportivi. Exista si varianta ca sa nu se publice nici un comentariu pana nu il moderez eu, cand am timp. Nu cred ca v-ar conveni.

            Va reamintesc solicitarea noastra minimala de a comenta la subiect si fara atacuri la persoana. Cei care raspund la un atac cu alt atac sunt si ei in aceeasi categorie. Sunteti anonimi, fiecare si-a pus un nume, ce a dorit, nu ne intereseaza identitatea nimanui, doar sa vina cu comentarii de calitate, la subiect, pentru a da valoare mai mare continutului articolului.

            Giro, daca vei citi ce am scris, te rog sa te conformezi si sa nu mai ataci pe nimeni, stiu ca poti scrie si frumos chiar daca ai opinii diferite de alti cititori.

            Va multumim tuturor ca ne cititi articolele si va spuneti parerea prin comentarii decente si la subiect, asa cum o fac marea majoritate a vizitatorilor.
            O zi buna va doresc si promit sa incerc sa fiu mai mult cu ochii pe voi 🙂

            0
            0
  5. Boala are un început ,dar el poate fi chiar primirea antrenorului la echipa. Față de proiect și de implicare cu lot de la zero și condiții mai rele că la Miroslava ,primirea a fost dramatică spre catastrofa .! Apoi lucrurile se aduna deși atmosfera e tot incinsa a câștigat rațiunea. E posibil că unele măsuri luate de antrenor sa fie greșite chiar sub imperiul bolii . Dacă ar fi vorba de antrenor nou eu am propus odată unul de tip. DULCA . Dar pe doi ani !!

    0
    0
  6. MULTA SANATATE MISTER. si daca aduce antrenor…trebuie sa ramana director tehnic.este nevoie de experienta lui .Gata?il aruncam la gunoi?URAT

    0
    0
  7. Eu cred ca prima data ar trebuie sa asteptam sa vedem daca Popa mai poate continua sau nu. Legat de numele propuse , sa fim serios i , ce sa faci cu Iencsi( nu s-a putut impune nici la Foresta Suceava), ce sa faci cu Dorinel Munteanu( cu tot respectul dar metodele sale sunt de domeniul trecutului). UTA are nevoie de un antrenor tanar , ambitios , dornic de performanta . DA , poate fi Balint, poate fi Niculescu,dar eu zic ca cel mai potrivit ar fi Dica.

    0
    0
    1. Problema e ca la Foresta Suceava Ienci a nimerit intr-un moment rau . Nu a avut nici material si nici ajutor din partea celor care se ocupa de destinele echipei .

      0
      0
  8. 1,Dl. POPA sa nu uite ca pt. dansul problema nr.1 este SANATATEA si ca antrenor nu poti evita emotiile… 2.Pentru spectatori, problema nr.1 ramane UTA… 3.Jucatorii, antrenorii, spectatorii, vin si pleaca, UTA va ramane… Asta-i viata…

    0
    0
  9. Cineva vorbea aici de Stupar… ani de zile a fost la Centrele de Excelență în fotbal de la Deva și Târgu Mureș, a câștigat Cupa României și Liga Elitelor cu generația 97′-98′, cunoaște o mulțime de tineri care i-au trecut prin mână pe la Centrele respective.
    Este tânăr, este arădean, are toate licențele și gradele necesare, are experiență, pentru a forma, pt. a pregăti o echipă cu cate să ne batem la promovare.
    Vremea lui Popa a trecut! Demult! Încă de la faza cu „haină de blană”!
    S-a vehiculat aici termenul de „respect” pt. munca lui! Poate în altă parte… dar la UTA și față de Uta de acum, Popa este sinonim cu caterinca și cu lipsa de substanță!
    Regrete pentru starea lui de sănătate dar ar trebui să faca pasul înapoi!
    Cât despre alte variante de antrenor este pură fantezie! Asta nu înseamnă că acel individ Giro, este fantastic! Este și el de domeniul trecutului!

    0
    0
    1. Da raman la parerea mea ca Stupar ar fi potrivit pentru a fi antrenor la Uta . Doar ca nu este agreat de conducere .

      0
      0
  10. Faceti ceva pana nu este prea tarziu. Ca ne trezim dracului ca retrogradam si atunci sa vezi distractie cum dau vina unii pe altii .

    0
    0
  11. Cu parere mare de rau dar domnul Iont Popa nu cred ca va mai putea continua la problemele de sanatate care le are pt. ca pe margine ca antrenor trebuie sa ai nervii tari si sa treci de la agonie la extaz ceea ce dumnealui chiar daca se va face putin mai bine, nu cred ca ar risca sanatatea !!!

    0
    0
  12. Nu am vorbit de mult cu Ionut, asa ca stiu despre boala sa, doar de la terti. Este o problema neurologica, astea nu trec…de azi pe maine, si in primul rand nu se stie cauza ( sau cel putin, nu a fost facuta public). Prin prisma a ceea ce am mai vazut in viata, cred ca pe termen scurt si mediu ( cel putin), Ionut Popa iese din fotbal si se va ocupa de sanatate. Are o varsta, a trecut prin emotii si stari psihic proaste , multe, a facut deplasari cu autocarul..nenumarate, etc. are , deja ..o varsta. Deci eu zic ca UTA trebuie sa ia masura inteleapta. In lipsa lui Popica, eu unul- sa fie cu iertare- nu il vad pe Dl Pacurar , capabil de provocarile de la UTA, mai ales ca sta la club , pe loc caldut, fara griji si rezultate,de multa vreme. Trebuie un antrenor, altul, si , la fel ca altii, cred ca Multescu ar fi foarte potrivit ( doar ca nu cred ca va voi sa vina,la UTA, are si dansul o varsta). Poate Dorinel Munteanu, ca e liber si e din zona..Cu antrenori de tipul Falub, Rosu, Mihalcea, Todea, care nici unde nu au confirmat, si de care este doar…promisiunea, UTA nu poate sa se lege. Dar…va fi greu de ales si nici conducerea actala , de la UTA nu exagereaza cu nivelul de intelepciune !

    0
    0
  13. Antrenori bunicei au fost pe la Arad,dar putini ,că sa nu zicem deloc ,nu rămîn.Este un specific de care fug multi .Echipa titrata ,public pretențios ,absenta unui sponsor. puternic. Oprita vine mâine Și ca el multi. UTA are nevoie de antrenori așezați chiar fără mare experiență ,dar cu 30% noroc și 70% curaj.. În plus marea pb. e că toți jucătorii trebuie să creadă în el că îi va apară și nu va căuta să dea vina pe ei la prima nereușită . Baga mina in foc cineva că l-am găsit ???

    0
    0
  14. Cert este ca, UTA o echipa galonata avand atatea trofee si performante internationale, MERITA CU PRISOSINTA UN ANTRENOR DE VALOARE PT. A O PROMOVA IN LIGA 1 a !!!

    0
    0
      1. Lasa-l pe Sabau unde e ca e bine . Nu cred ca duce dorul de injuraturi . Si el nu poate pleca decat la pachet cu mine . Asa ca …… . Glumesc

        0
        0
    1. Si ce a mai realizat Rolly Nagy, dupa plecarea de la UTA ?. Readucerea unui antrenor, care a mai fost ( Ionut Popa nu intra in categoria asta, caci este a n t r e n o r, ) imi pare ca o impacare dupa un divort, deci ” o ciorba reincalzita”.

      0
      0
  15. Multă sănătate domnului Ionuț Popa! Bune sau mai puțin inspirate, lucrurile făcute pentru UTA rămân, iar bilanțul este net pozitiv. Cel mai recent dintre ele? Faptul că a preluat echipa în condiții dificile, cele mai grele fiind lipsa propriului stadion și absența unui proiect pe termen lung!
    Ce-i poate oferi clubul, acum, concret, unui Laszlo Balint (probabil cel ,mai promițător nume dintre cele menționate în comentarii? Care sunt perspectivele acestui club, la acest moment? Să termine la anul pe 7 pentru că mai sus nu va avea cum!? Ce să faci, antrenor sau jucător, cu locul 7 în liga a doua din România?
    Mai sunt 13 etape și cred că varianta cea mai bună este continuarea cu actualul staff tehnic, căruia trebuie să i se dea credit pentru a termina campionatul cu bine. Nu vine nimeni, tânăr sau în vârstă, modern sau depășit, pentru 13 etape și-om vedea ce-o fi din vară-ncolo!

    0
    0
    1. De ce sa ramana Pacurar interimar 13 etape si sa nu te pregatesti de acum pentru sezonul urmator? De ce sa nu vina in momentele urmatoare un antrenor care sa cunoasca lotul pentru la anul, care sa ii vada lipsurile si care sa isi seteze un cantonament personalizat pentru la vara? Sugestia ta este sa pierdem timpul?

      0
      0
      1. Eu nu cred că nu putem să ne pregătim de pe acum pentru sezonul următor pentru că lotul e foarte posbil să nu fie același, condițiile de finanțare nu știm dacă vor fi aceleași, echipa nu știm unde va juca. Nu vine nimeni pentru 13 etape și-om mai vedea. Și nici nu e liber, la acest moment, vreun antrenor pe care să ne bazăm.
        Păcurar face parte din staff, cunoaște jucătorii, se va baza și pe sfaturile lui Ionuț Popa – dacă, totuși, acesta nu va mai putea continua (să mai sperăm, totuși, că investigația va ieși bine). Iar important este să rezolvăm problema de azi, cu ce avem la îndemână.
        Da, sezonul următor trebuie pregătit de pe acum, dar nu schimbând banca tehnică brusc, ci găsind soluții la problemele nerezolvate care țin de partea managerială (administrativă și financiară) a clubului.

        0
        0
  16. Multă sănătate domnului Ionuț Popa! Bune sau mai puțin inspirate, lucrurile pe care le-a făcut pentru UTA rămân, iar bilanțul este net pozitiv! Cel mai recent dintre ele, faptul că a preluat echipa în condiții dificile, cele mai grele fiind lipsa stadionului și absența unui proiect pe termen lung.
    Ce-i poate oferi clubul, concret, acum, unui László Balint (numele cel mai promițător dintre cele menționate mai sus)? Posibilitatea de a termina anul viitor pe 7, că mai sus de atât nu se va putea? Cât valorează locul 7 din liga a doua din România pentru un antrenor sau jucător?
    Mai sunt 13 etape și, în condițiile astea, cel mai bine ar fi ca actualul staff să primească credit și sprijin pentru a încheia cu bine campionatul Nu vine nimeni, tânăr sau în vârstă, modern sau depășit, pentru 13 etape și-om vedea ce-o fi din vară…

    0
    0
  17. Stop joc!Rand nou si de la capat….Dupa ultimele adieri de vant,se zice ca si cei adusi de catre Mister,oameni de incredere…nu mai prezinta incredere.Se pare ca au aparut niste semne de intrebare…Ripensia,Luceafarul????Comunicatul nu prea lasa loc de interpretari….Contracte pe 1 an si jumatate,dar nu exclus sa se renunte la ei in vara…
    Serios?
    Nu se dau nume,dar stim cam la cine se face referire….2 penalty fara sens cu Luceafarul?La Ripensia fara motivatie?
    Eu nu fac SF-uri,doar vad si nu inteleg anumite…..

    0
    0
  18. Daca vine om nou la antrenori ,vine și cu idei și cu jucători.Asta cu relația de joc e o expresie care ne place și ascunde multe nereușite . Ia să ne gândim la pățania lui STHAL . Nemții te cheamă te pune sa joci ,odată de două ori și dă verdictul. Nu te mai deranjează că nu ai relații de joc sau nu-ți place terenul său afara e inspirat. !! Asta e fotbal ,nu cocolloseala !! Lasă că băiatul deabia a venit și îl doare degetul de la picior. . Nici aia de la Afumați nu merg pe principii de astea ! Asemenea mentalitate nu numai că nu aduce puncte dar și umilință. Ia să vedem la Clinceni cine vrea sa ramina la UTA .!! Că la nemți !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button