Stranieri aradeni

Se operează Țucudean la inimă? Atacantul arădean a ratat convocarea la națională din pricina unei rupturi musculare, dar ar avea și probleme de alt gen





Arădenul George Țucudean nu trece prin cele mai bune momente. Atacantul lui CFR Cluj, golgheter al Ligii 1, a suferit o ruptură musculară la coapsa dreaptă și nu a putut onora convocarea la echipa națională, care începe campania de calificare la Euro 2020 cu o deplasare în Suedia (pe 23 martie) și cu Insulele Feroe (26 martie), la Cluj.

Totodată, potrivit lui GSP.ro, Țucudean ar urma să fie supus unei intervenții la inimă. Sursele ziarului central confirmă informația ProX legată de problema arădeanului, iar fotbalistul este decis să apeleze la intervenție pentru a se trata. „Știu de problema lui Țucu. Este una mai veche. Are palpitații și la antrenamente, dar și când este în repaus. El se panichează foarte tare din cauza asta și se oprește imediat din ce face. Spre exemplu, dacă e la antrenament se oprește imediat. Vă dați seama ce simte dacă s-ar întâmpla în timpul meciului. A fost la cei mai mari specialiști și i s-a recomandat ablația”, afirmă surse apropiate fotbalistului.

Ablația cardiacă este o intervenție minim invazivă, care constă în cicatrizarea sau înlăturarea completă a unui țesut al inimii care provoacă tulburări de ritm cardiac.

Totuși, într-o reacție pentru GSP.RO, Marian Băgăcean, președintele Consilului de Administrație de la CFR Cluj, a negat faptul că Țucudean se va opera. „Nu e nimic adevărat. E fals. Vom da comunicat și vom spune asta. Va anunța și Țucudean”, a declarat Marian Băgăcean pentru GSP.RO.

Realizatorul Pro X, Dan Pavel, a declarat la emisiunea din această dimineață, după ce Fanatik a anunțat duminică, că George Țucudean a fost diagnosticat cu un surplus de membrană la inimă și va fi operat azi, la o clinică din Viena. Atacantul ar urma să ia o pauză de aproximativ o lună.

Surplusul de membrană pe care Țucudean îl are determină accelerarea ritmului cardiac. Operația nu este una complicată, iar recuperarea lui Țucudean va fi una rapidă.

Familia Țucudean are un istoric al afecțiunilor cardiace. Tatăl lui George Țucudean, Marius, a avut o carieră promițătoare de fotbalist, dar s-a retras în 1994, la 27 de ani. Marius Țucudean, atacant la UTA Arad, nu a mai primit acceptul medicilor de a juca, din cauză că suferea de sindromul Wolff-Parkinson-White.

La pauza meciului CFR Cluj – Gaz Metan, 2-2, din decembrie 2018, George Țucudean, 27 de ani, nu a revenit pe teren, acuzând probleme medicale. Atacantul a fost transportat de urgență la spital, după ce a acuzat amețeli și o creștere a pulsului.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button