Fotbal femininzTOP ARTICOLE

După Sârbovan, AC Piroș Security mai ia trei fotbaliste de la Becicherec chiar înainte de primul meci pe puncte al anului





Echipa de fotbal feminin a orașului Arad atacă cu toate forțele promovarea în Liga 1, mărturie stând și achizițiile făcute în pauza competițională. Dacă acum o lună de zile, AC Piroș Security și-a asigurat serviciile rapidului atacant, Larisa Sârbovan, astăzi a venit rândul altor trei foste componente ale echipelor timeșene CFR și Fortuna Becichrecu Mic să opteze pentru teamul de pe Mureș.

Întăririle vin în toate compartimentele, începând cu portarul Romina Bărbosu (20 de ani, foto 1 – prima din dreapta). Deiana Vuicin (21 de ani) poate juca oriunde pe linia de fund, în timp ce Silvia Usain (31 de ani, foto 1 – prima din stânga) evoluează în centrul liniei mediane. Între altele, Usain a practicat cu succes și judo-ul, fiind fostă componentă a lotului național.

Cele trei fotbaliste au parafat noile contracte de joc chiar astăzi în prezența lui Liviu Ilea. „Având experiența primei ligi, chiar a echipei vicecampioană CFR Timișoara, cele trei fotbaliste aduc un mare plus pentru echipa noastră. Să nu uităm nici de Sârbovan, fostă componentă a naționalei, sunt sigur că ne vom atinge obiectivul, promovarea în Liga 1. Oricum, surprizele nu se opresc aici din punct de vedere al achizițiiilor”, ne-a declarat directorul sportiv al lui AC Piroș Security.

Noile eleve ale lui Gigi Cameniță vor debuta chiar sâmbătă după-amiază (ora 16, pe Șega), când este programat derby-ul județean cu CS Ineu. E primul meci pe puncte al „leoaicelor” în returul Ligii a II-a și asta pentru că partida din deplasare, cu Lugas Oradea, a fost amânată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button