UTA Arad

Trică întoarce armele împotriva UTA-ei duminică, 31 martie: „Roș-albii” – la TV în următoarele două runde





Aseară, cu ocazia partidei Petrolul – Energeticianul (scor 2-0), s-a încheiat runda cu numărul 25 a ligii secunde la fotbal, dar majoritatea divizionarelor secunde se află în plină pregătire pentru confruntările din weekend. Și, fiindcă meciurile echipei naționale au oprit campionatul primei ligi, televiziunile se concentrează pe eșalonul secund și au programat nu mai puțin de cinci partide, patru dintre ele duminică:

Sâmbătă, 23 martie, ora 13:00
Academica Clinceni – UTA Arad – DigiSport 1, TelekomSport 1, LookSport

Duminică, 24 martie, ora 13:00
Sportul Snagov – ACS Poli Timişoara – DigiSport 1, TelekomSport 1, LookSport

Duminică, 24 martie, ora 15:30
Chindia Târgovişte – Daco-Getica Bucureşti – DigiSport 1, TelekomSport 1, LookSport

Duminică, 24 martie, ora 18:00
ASU Politehnica Timişoara – Petrolul Ploieşti – DigiSport 1, TelekomSport 1, LookSport

Duminică, 24 martie, ora 20:00
Universitatea Cluj – FC Argeş – DigiSport 1, TelekomSport 1, LookSport

Dar, și partida „roș-albilor” din runda cu numărul 27 se va vedea pe micile ecrane. În premieră pentru 2019, „Bătrâna Doamnă” va juca duminică pe puncte și o va face pe teren propriu, contra actualului lider, FC Snagov. Trupa ilfoveană este pregătită de Eugen Trică, fost antrenor al Campioanei Provinciei în stagiunea 2013-2014. Confruntarea se dispută începând pe 31 martie, începând cu ora 13. În fine, deplasarea UTA-ei la Balotești nu se va vedea la TV.









5 comentarii

  1. Multi care trec pe la Arad incep sa aibă noroc ,afara de noi. Din lipsă de analiza ,sau. prea mult respect nu vor sa spună ce simt când sunt pe aici. Toți spun ,echipa buna ,oameni cumsecade,dar în gândul lor ,un fel de dacă vă place somnul ,dormiți liniștiți !!

    0
    0
  2. Daca Ripensia a reusit un meci egal la Clinceni, de ce sa nu se poata si la UTA !!! Meci de 1×2, FOERTA UTA !!!

    0
    0
  3. Fiecare virsta cu emoțiile ei. Școala ,fetele,consacrarea în cariera ,apoi cele de adrenalina ,loto ,pariuri fotbal și altele.Toate au un timp și o valoare. Meserii care consuma nu numai pe practicanți ,dar nu iartă nici privitorii.!! Mai nou te anunță și TV.Atentie imagini ce vă pot afecta emoțional ! Mai tineri când pierdea UTA nu mai mincam pina seara și nu aveam chef de vorba. Acum ne-am mai liniștit dar totul trebuie privit relaxat . Ușor de zis ,greu de realizat. Pentru nea Popa se impune o ,,,pace ” totala. Are destule merite și admiratori. În Arad ,Iași ,Pitești ,București etc. Titlul pentru el să fie recuperarea sănătății. Multă sănătate !!

    0
    0
  4. Trica a fost iubit la Arad…S-a facut fronda pentru el,,,,Se stie…..Apoi dus in anonimat,exact ca si impostorul vanzator de ghete de Chirila….
    Vor multi sa-si alature numele de UTA,la palmares….!Vagabonti!Cei capabili nu sunt agreati….Pacat…..Despre asta va mai aparea!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button