Crisul Chisineu-Criș

Crișul nu mai vrea să rateze întâlnirea cu prima victorie a returului: „Ghiroda – schimbată în bine, dar dorința noastră de a sparge gheața e mare”





După un tur de campionat bun, peste așteptări, Crișul Chișineu Criș nu demarat prea bine campania de primăvară. Echipa lui Abrudean a pus la păstrare doar punctul scos in extremis la Cugir, pierzând apoi în oglindă, 1-2, partidele cu Școlar Reșița și FC Avrig. Absențele fundașului Tătar și mijlocașului Bozian, două dintre achizițiile iernii pe Crișul Alb, au cântărit enorm și niciunul dintre ei nu vor fi pe teren nici în runda din weekend.

Sâmbătă, de la ora 15, la Chișineu Criș ajunge Ghiroda și Giarmata Vii, formație care are un start de retur pozitiv, cu victorii convingătoare acasă cu fruntașele CS Dumbrăvița și Gloria Lunca Teuz Cermei. E drept, în singura deplasare a anului, timișenii au fost surclasați la Galda, însă asta nu înseamnă că nu pot strânge rândurile la Criș. Baranyi și ex.-ul Budur, care a înscris pentru trupa lui „Știli” nu mai puțin de 9 goluri în stagiunea de toamnă se anunță principalele pericole pentru poarta lui Dagău, însă și Modan sau Matei vor să se revanșeze pentru lipsa de eficacitate din ultimele săptămâni.

Prin plecarea lui Budur chiar la Ghiroda, Ionuț Ianc e singur pe prima poziție a marcatorilor pentru Crișul. „Închizătorul” de 20 de ani reușise 5 dintre cele 9 goluri ale sale chiar în primele patru runde ale campionatului, unul chiar pe terenul adversarului de sâmbătă, în succesul clar al formației sale cu 5-1. „Partida din toamnă a avut istoria sa, acum sunt convins că ne va fi mult mai greu să-i batem. Au început bine anul, au un lot mai bun decât în tur, una dintre achiziții fiind chiar fostul nostru coleg, Sebastian Budur. Sunt convins că ne că da ceva dureri de cap, va dori chiar să înscrie și bineînțeles să câștige împotriva noastră. Și revenirea domnului Codrea pe banca tehnică e un plus mare pentru Ghiroda față de tur, dar, pe de altă parte, avem și noi destulă calitate la nivel de lot și dorință mare de a sparge gheața la capitolul victorii în acest an”, susține Ianc.

Formații probabile:

Crișul: Dagău – Maghici, Al. Pavel, Siminic, Suslak – Piț, Ianc, Gâlcă, Al. Lezeu – Matei, Modan.

Ghiroda: Barbu – Ilan, Bocșan, Horcea, Mancaș – Jichici, Liuba – Pițuc, Hotca, Budur – Baranyi.

Arbitri: Vasile Rodină – Csaba Antal, Elana Mazilu (toți din Cluj)

Observatori FRF: Vasile Bordaș (Târgu Mureș) și Teodor Biriș (Hunedoara)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button