UTA Arad

Deși Clinceniul e în plină zonă promovabilă, iar UTA la mijlocul clasamentului, Păcurar susține: „Presiunea e pe noi!”





După ce au întâlnit doar formații aflate sub ei în clasamentul ligii secunde în 2019, utiștii schimbă foaia odată cu deplasarea din weekend. Sâmbătă, arădenii înfruntă una dintre cele cinci formații care se bat pentru locurile promovabile și, deci, punctele puse în joc ar trebui să fie extrem de importante. În schimb, „Bătrâna Doamnă” e undeva la mijlocul clasamentului și, chiar dacă nu e scăpată definitiv de griji, nu poate vorbi despre fiecare meci ca despre o finală.

Dar, Cristian Păcurar vede puțin altfel lucurile. „Din punctul meu de vedere, Academica Clinceni nu are nicio presiune. Într-adevăr, sunt acolo sus, la promovare, dar presiunea e mai degrabă pe noi la acest meci. La UTA te apasă istoria, tradiția, ești obligat să joci la victorie fiecare meci”, susține „secundul” UTA-ei.

Anunțând absența lui Stahl, care nu și-a revenit după accidentarea suferită cu Luceafărul, Păcurar mai are dubii în ceea ce îi privește pe Hrezdac și Kanda. Arădenii vor petrece pe drum aproape toată preziua unui meci oficial la bordul autocarului, ceea ce nu s-a mai întâmplat de mult timp. Deplasările s-au făcut fie cu avionul, fie din două, cu oprire și antrenament pe drum. „Într-adevăr, nu am fost obișnuiți cu o astfel de deplasare, dar am observat că aproape de fiecare dată când am mers cu avionul la București am pierdut. Împreună cu conducerea clubului, am hotărât că e mai bine așa, deși mai există și un alt motiv de care nu aș vrea să vorbesc”, a mai menționat Păcurar.

Din informațiile noastre, „oficialii” arădeni au preferat să le mărească prima de victorie jucătorilor pentru meciul la Clinceni, în loc să plătească o noapte de cazare în plus. Și așa, partida cu Academica e programată la ora prânzului (13), deci timpul de odihnă e suficient pentru „roș-albi”.









7 comentarii

  1. Oooo da dl păcurăr cum stii tu sa atragi lumea naiva cu declarați gen ca numele uta obliga sa mergi doar la victorie, nu uitati cu această conducere si cu tine pe acolo ati scris file de rusine gen a celor cand ne-au umilit balotesti, sau mai recent luceafarul

    0
    0
    1. Mai tamsa…Sau cu această conducere am luat o de la 0? De prin liga 4. Cand existau șanse să ne desființam…. Si am promovat la rand. Si am jucat de 2 ori barajul. Si s a încercat ceva cu jucători cunoscuți., asa cum fac majoritatea cand vor sa promoveze….dar din diferite motive, poate ghinion,nu s a reusit. Si acu se discuta despre o echipă pt la anul. Fără sponsori, fără stadion, fără multi bani publici.
      Dar cu multi atotștiutori precum maria ta…🤣🤣🤣 Care bineinteles stiu si ce trebuie facut, cu exemple normal, dar nu vor sa ne spuna…😉😉😉

      0
      0
      1. @ Raul P..dau si eu o bere ( in numele unei conduceri aiuristice),.. ca vad ca faci apologia unei conduceri incompetente, , pe care o lauzi ca a pierdut 2 promovari, si care de 2 ani toaca banii, in interes propriu. Si mai zici o prostie : „fara bani publici..” cred ca habar nu ai de unde vin banii la UTA. Cind e vorba de UTA..hartia suporta multe…

        0
        0
  2. Conducerea tehnică schimba macazul. Nu mai admite derapaje.Se oprește și perioada de ,,relache”. La lupta dreaptă nu multe echipe pot bate pe UTA !. Multe pot fi iertate daca apare ritmul de joc normal . Ca cel cu Petrolul. Altfel ce obraz mai ai sa ceri bani și susținere publică.Am mai spus ,victoria nu e obligatorie. ,lupta DA !!! BAFTA !!

    0
    0
  3. Complicat, foarte complicat acest retur de campionat unde se dau lupte aprige ,atat la promovare cat si la retrogradare in care UTA. trebuie sa adune puncte cat mai multe pt. a sta linistita fata de zona fierbinte !!! Cu Clinceniul o sa fie un meci foarte greu cu tineretul lor foarte ambitios dar am convingerea ca, jucatorii experimentati , Cipri Rus, Melinte, Ciucur, sper sa joace si Kanda si Seroni sa faca diferenta pe teren si sa plece de la Clinceni cu cel putin un punct, SUCCES BAIETII , FORTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
    1. Raul atat vreau sa zic vezi ca la tine este 0-6 la apreciere despre ceea ce ai scris , la mine un 11-1 deci restul e tacere

      0
      0
      1. Corect. Da le dreq de argumente si solutii. Like urile conteaza…🤣🤣🤣
        Ps. Ziua are 30 de ore. Iar după marti vine sâmbătă!😉😉😉 Sa vezi ce prinde pe fb…
        Ps 2. Nici nu cred ca i stiu bine pe cei din conducere. Ma uit doar la realitate. Cu pro si contra..
        Te salut.

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button