24/11/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

FCC ICIM găzduiește „lanterna” la tragerea cortinei peste Grupa Roșie și așteaptă vești bune de la Cluj

După victoria entuziasmantă din etapa precedentă, 70-65 cu CSM Satu Mare, FC ICIM Arad mai are un singur examen înaintea debutului din play-off. În ultima rundă a Grupei Roșii a Ligii Naționale de Baschet Feminin, Hadzovic și compania vor primi vizita echipei Phoenix Constanța, ultima clasată a primei grupe valorice. În partida tur, primul oficial din istoria celor două grupări în prima ligă, dobrogencele s-au impus cu 71-63.

Principala armă a „galben-albastrelor” rămâne fără îndoială Destiny Williams. Puternicul pivot de peste Ocean a impresionat de la venirea la Arad, marcând nu mai puțin de 125 de puncte în cele 7 partide disputate. În plus, a reușit de fiecare dată double-double-ul și performanțe ca îi aduc un indice de 28.6 la capitolul eficiență.  De partea cealaltă, cea mai prolifică baschetbalistă a constănțencelor este Vladinka Erak, cu 18.6.

În cazul unei victorii mâine și un rezultat favorabil pentru gazde în Universitatea Cluj-CSM Târgoviște, arădencele pot urca până pe poziția a 4-a. Aceasta le-ar conferi avantajul propriului teren în El Classico din play-offul LBNF.

Fanii grupării „galben-albastre” sunt așteptați în sala de sport a Universității Aurel Vlaicu „Mihai Botez”, sâmbătă, de la ora 17:00, imtrarea fiind liberă.

0
0
%d blogeri au apreciat: