Crisul Chisineu-Criș

Abrudean, după primul succes al Crișului în retur: „Fără cinci titulari, echipa a avut spirit, a știut mereu ce are de făcut și a câștigat meritat”





Crișul Chișineu Criș a spart gheața la capitolul victorii în, poate, cel mai complicat moment al începutului de retur. Moralul și așa destul de scăzut, provocat de înfrângerile cu Reșița și Avrig, a fost dublat cu alte trei absențe importante, pe lângă cele deja știute ale lui Tătar și Bozian. Alin Pavel a fost suspendat, iar Ianc și Modan acuză dureri la genunchi și nu au putut intra pe teren contra CS Ghiroda și Giarmata Vii.

Și, totuși, echipa timișană pregătită de Paul Codrea nu a mișcat în front pe malul Crișului Alb. „Alb-albaștrii” au strâns excelent rândurile și au păstrat toate punctele, după reușita lui Ciornei, din prelungirile primei reprize. „Știam că întâlnim o formație mult schimbată în bine față de tur, care, de altfel, a și obținut rezultate bune în etapele scurse până azi, dar am reacționat exact așa cum mă așteptam. Ne-am prezentat la acest meci fără cinci titulari și, totuși, am demonstrat că avem spirit. Băieții au știut ce au de făcut, au evoluat cu cap și inimă și au obținut o victorie meritată. Rezultatul mă bucură cu atât mai mult cu cât ne deblochează puțin în acest retur în urma unei prestații solide. Singurul regret este că nu am închis mai repede conturile, în special la ocazia mare a lui Matei, dar – până la urmă – nu am riscat mare lucru. Echipa din Ghiroda nu și-a creat nicio ocazie importantă de gol, în condițiile în care, repet, am avut cinci absențe grele. Dar și jucătorii care au evoluat mai puțin până azi ne-au arătat de ce am decis să ne bazăm pe ei”, a menționat Adrian Abrudean.

Antrenorul Crișului a ținut să-i dedice victoria lui Ionuț Tătar, care – în cele din urmă – a ajuns la „cuțit”. „Tătar a fost operat de ligamente joi la Timișoara, de doctorul Prejbeanu și va rata tot restul sezonului. Cele trei puncte i le dedicăm lui, cu speranța ca în cazul lui Ianc și Modan să nu fie nimic grav. Ambii au făcut un RMN chiar ieri și așteptăm  verdictul. Este important că la Sebiș ne bazăm din nou pe Bozian și Pavel”, a adăugat „Știli”.

Pentru a doua oară în acest sezon, Alin Ciornei, unul dintre cei trei localnici din lotul divizionarei terțe au decis soarta celor trei puncte. Ca și cu Galda, fobalistul de bandă a înscris din postura celui de-al doilea atacant după o pasă a lui Piț. „Ciornei e tipul de fotbalist care te ajută când ai mai multă nevoie de el. Joacă unde e nevoie de el și dă totul pentru această echipă. Puțină lume știe că azi a jucat cu infiltrații și și-a făcut și el un RMN la genunchi”, a mai precizat Abrudean.

Crișul rămâne pe poziția a 6-a în seria a IV-a a Ligii a 3-a, iar runda viitoare se deplasează la Sebiș, pentru al treilea derby județean al primăverii.

2 comentarii

  1. Stima si respect pt Ciornei.Am fost langa el de cand avea 17 ani,fotbalist,domnu Abrudean ar trebui sa fie captina de echipa,e truup si suflet pt echipa.Respect si pt cel mai mare sustinator al lui,mama

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button