Fotbal judetean

Nistor a decis duelul tinereții: CS Ineu – UTA II 0-1





„Satelitul” UTA-ei format exclusiv din juniori a ajuns la a doua victorie a anului din tot atâtea partide, runda precedentă fiind liberă pentru „roș-albi”. Punctele au sosit tot pe teren străin, după 3-2 la Socodor, trupa lui Gaica și Ungur câștigând la limită și la Ineu: 1-0.

Exceptându-i pe Hulbăr, Spătaru, Dan Mâneran și Zdrențan și zărăndanii au avut pe gazon doar juniori, așa că putem vorbi de un „duel” al tinereții, jucat deschis, cu garda jos. Au rezultat și ocazii, gazdele irosindu-le – însă – cu senitătate, prin Spătaru (șut peste poartă de la marginea careului), Dan Mâneran și Todoran, care au finalizat în Zamfir.

Dacă în prima parte UTA II a fost mai timidă în atac, după pauză lucrurile s-au schimbat. La 12 minute de la reluare, Duma a obținut un penalty în duelul cu portarul Miclean, însă Andrei Gavrilă, crescut chiar de Ineu, a ratat. Dar, ce nu au reușit de la punctul cu var, „roș-albii” au izbutit din acțiune. În minutul 64, Merian a făcut o cursă pe stânga, a centrat în 9 metri, de unde Nistor a tras din prima, la colțul lung, mingea oprindu-se în plasa laterală: 0-1.

„Alb-albaștrii” nu au mai avut puterea să revină, însă nici tinerii fotbaliști ai „Bătrânei Doamne” nu au mai avut decât ceva situații, prin Truță și Nistor. „Așa se întâmplă când te joci cu ocaziile, rezultatul nu te ajută. Degeaba am evoluat destul de bine, în special în prima repriză, căci am mai pierdut odată și încrederea în cadrul lotului nostru tânăr nu e prea bună. Copiii ar avea nevoie de o victorie de moral și poate s-ar exprima și mai bine în joc. Dar, am apucat pe o linie, avem răbdare și încredere în tinerii noștri”, a spus Cristian Sculici.

UTA II a aliniat 12  jucători azi în Țara Zărandului și asta pentru că mâine are treabă și în Liga Elitelor Under 19, acasă, cu Școlar Reșița. „S-au întâlnit două echipe preocupate de joc, care au evoluat deschis, făcând, zic eu, o bună reclamă fotbalului. Acești copii se călesc și cresc și mai bine într-o competiție de seniori, sperăm să legăm evoluțiile destul de bune cu rezultate pe măsură și pe mai departe. Nu ne ne interesează cu cine jucăm, încercăm să punem probleme oricui urmărindu-ne scopul, acumularea de experiență împotriva echipelor de seniori”, a menționat și Sandu Gaica, antrenorul principal al „roș-albilor”.

Formații:

Ineu: Miclean – Jilavu (80 Jurj), Karmanoczky, R. Șerban, Hulbăr – Zdrențan – S. Balaci, Spătaru, Belei (84 Florea), Todoran (65 Țica) – Dan Mâneran.

UTA II: Zamfir – Haloș, D. Salka, Vidican, I. Gavrilă – Vulturar, A. Gavrilă – Truță, M. Duma (87 Maxin), Merian – Nistor.

Arbitri: Radu Bîtea – Zoltan Nagy, Andreea Șușcă. Observatori AJF: Doru Herțeg, Marcel Vida.

 

sursa foto: Costel Șerban









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button