Fotbal juniori

Victoria Nădlac a câștigat primul trofeu pus la bătaie chiar la Vamă, la o competiție rezervată copiilor U10





Dacă la nivel de seniori, clubul Victoria Nădlac și-a suspendat activitatea prin retragerea din Liga 4-a Arad, sectorul juvenil nu este deloc neglijat. În weekend, oficialii grupării de la Vamă au organizat un mini-turneu rezervat copiilor născuți în anul 2010 și mai mici, configurația finală a clasamentului fiind: 1. Victoria Nădlac, 2. Viitorul Arad, 3. Frontiera Curtici și 4. Progresul Pecica.

Titlul de cel mai bun portar a mers la Patrick Andrieș (Pecica), acela de cel mai bun jucător i-a revenit lui Yannis Karman (Nădlac), iar golgheter a ieșit Sergiu Herlo (Viitorul). Campionii sunt pregătiți de semlecanul Dorin Peii, poate unul dintre cei mai pricepuți antrenori de copii din județ și se numesc: Roland Hajduk, Fabian Tutuianu, Raul Barany, Demian Trif, Alexandru Szlancsik, David Cois, Bogdan Paladie, Marian Măcean, Matias, Filip Cojocariu și Yahhis Karman.

„În ultimii ani am fost invitați cu copiii la diverse competiții locale și ne-am gândit să organizăm și noi una la care să întoarcem favorul formațiilor din județ. Așa s-a născut această primă ediție a unui turneu de copii născuți în anul 2010, deși, inițial, am dorit să inivităm și facem o competiție și la 2008. Dar, echipele mai mari au început deja campionatul AJF, o să ne revanșăm la vară. Această ediție de început de primăvară a fost, practic, o repetiție pentru un turneu mai mare pe care ni-l dorim în vară, cu ambele categorii de vârstă și, bineînțeles, o reprezentare mai mare. Evenimentul a fost un real succes, copiii s-au bătut cu pasiunea pentru fiecare minge și metru de teren. Bineînțeles, ne bucurăm și de faptul că primul trofeu a rămas acasă, îi felicităm pe copii și pe antrenorul Dorin Peii”, a spus Marek Suslak, președintele Victoriei Nădlac.

 

Un comentariu

  1. Da aveti dreptate DORIN PEI este intradevar cel mai bun antrenor de copii si juniori din zona noastra si sint sigur ca vom mai auzi de acest om care pur si simplu pune mult suflet in ceia ce face…In curind va fi coptat intrun proect la un club mare……

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button