Crisul Chisineu-Criș

Chișeuanul Ciornei, la al doilea gol de 3 puncte al sezonului: „Sentiment unic când ești decisiv pentru echipa orașului natal, mergem la victorie și la Sebiș”





În, poate, cel mai greu moment al startului de retur, Crișul Chișineu Criș a obținut rezultatul maxim. Fără cinci dintre fotbaliștii obișnuiți cu statutul de titular, Tătar, Bozian, Al. Pavel, Modan și Ianc, băieții lui Adrian Abrudean a trecut de CS Ghiroda și Giarmata Vii, formație ce le-a înscris nu mai puțin de 8 goluri fruntașelor din Dumbrăvița sau Cermei.

Dar, timișenii nu au mișcat în front pe malul Crișului Alb, iar reușita lui Alin Ciornei, din minutul de prelungire al primei părți, i-a trimis acasă cu mâna goală. „Deși impresia din afara terenului a fost că meciul nu a fost foarte greu, din teren s-a simțit puțin altfel. Cei de la Ghiroda au alergat mult, au încercat să ne pună probleme și doar jucând aproape fără greșeală puteam să-i batem. S-a întâmplat, meritul este al întregii echipe, poate cu un mic plus pentru jucătorii care și-au așteptat rândul până acum și au demonstrat că te poți baza oricând pe ei. Și aici mă refer în special la Sabău sau Lazăr, care au fost foarte concentrați și au dat totul din ei”, spune mijlocașul de buzunar al Crișului.

Ca și cu Industria Galda în turul campionatului, Ciornei a fost decisiv pentru victoria echipei sale. Dacă atunci pasa decisivă i-a aparținut lui Budur, pe care l-a întâlnit chiar sâmbăta trecută din postura adversarului, acum Piț a fost cel care i-a pus pe tavă mingea marcatorului divizionarei terțe. „Marele merit este al lui Adi, mă bucur că am fost unde a trebuit și am marcat. Sentimentul e unic atunci când ești decisiv pentru echipa orașului natal și, bineînțeles, l-am simțit doar după ultimul fluier al arbitrului. Emoții au fost până la final, dar cu atât mai dulce este această primă victorie a returului. Era foarte important să spargem gheața și să rămânem în apropierea podiumului, cu atât mai mult cu cât am avut atât de multe absențe la acest meci”, a adăugat fotbalistul de 25 de ani.

Vineri, Crișul dispută primul derby județean al returului pe terenul Sebișului. Naționalul e singura divizionară trei arădeană care nu a câștigat niciun meci oficial în 2019, iar Ciornei nu vede de ce ar sparge gheața tocmai acum. „Avem moral, ne revin cel puțin doi dintre fotbaliștii indisponibili cu Ghiroda și anume Pavel și Bozian și mergem la victorie. Știm că vom întâlni o formație rănită, deci periculoasă, dar vrem să ne facem jocul și mai recuperăm din punctele pierdute nemeritat, zic eu, cu Reșița și Avrigul”, încheie eroul Crișului cu Ghiroda.

Alin Ciornei este unul dintre cei trei fotbaliști localnici din lotul Crișului Chișineu Criș, alături de Sorin Clej și Ciprian Pătroi.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button