Crisul Chisineu-Criș

Crișul acuză arbitrajul de la Sebiș: „Dintr-un alt film…”





Al treilea derby arădean în returul Ligii a 3-a, ultimul pentru Sebiș, a produs o remiză (1-1), dar și ceva scântei. În pauză, la vestiare, Cristian Todea, antrenorul gazdelor și Daniel Cherecheși ar fi avut o dispută, managerul Crișului apelând chiar numărul unic 112 susținând că a fost bruscat. „Todea și-a cerut scuze după meci, l-am înțeles, o să-mi retrag toate plângerile, mergem mai departe”, a fost concluzia lui Cherecheși.

În schimb, „oficialul” celor de la Crișul Chișineu Criș nu poate trece cu vedere maniera de arbitraj, care – după părerea sa – a fost una tendențioasă. „Am avut doi arbitri din Aiud (n.a. Mihai Domșa și Daniel Popa) și un observator de joc (n.a. Mihai Lăzărescu – Târgu Jiu) dintr-un film și un observator de arbitri (n.a. Constantin Făniță) și un tușier din Cluj (Alin Mureșan) din alt film. Scorul a fost echitabil, dar numai că portarul nostru, Andrei Dagău, a apărat acel penalty și a evitat vicierea rezultatului”,susține Cherecheși, care a luat loc pe bancă alături de stafful tehnic și medical la acest meci.

Într-adevăr, cei de la Crișul au comentat deseori de pe margine arbitrajul chiar în timpul partidei de ieri. „Secundul” Remus Lung chiar a primit cartonașul galben, iar maseurul Călin Petrică a fost trimis în tribune de  „centralul” Domșa.

Sebiș – Crișul s-a terminat la egalitate, 1-1, după reușitele semnate Szekely (min. 7), respectiv autogolul lui Forizs, din minutul 21. În ultimul minut al primei repize, același Szabolcs Szekely a ratat un penalty pentru amfitrioni.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button