Fotbal feminin

Cu sărbătorita Cociuba în mare vervă, Piroș Security a făcut scor și cu fotbalistele de la Olimpic Star





După 22-0 cu Ineul, AC Piroș Security și-a făcut doar pe jumătate norma de goluri marcate la Sâncraiu (județul Cluj), contra fetelor de la Olimpic Star. După 7-0 la pauză, „leoaicele” au mai slăbit puțin ritmul și au scos un egal în partea secundă. Scor final: 10-3, Alice Cociuba și Denisa Sârbovan trecându-și în cont câte patru goluri, iar Melisa Olariu – „dubla”.

Campionatul ligii secunde se oprește pentru trei săptămâni, însă peste două arădencele au de diputat restanța din deplasare, cu Lugas Oradea. Apoi, pe 20 aprilie e derby de promovare pe „Șega” cu Luceafărul Filiași. „Este evident că avem o altă forță față de turul campionatului, sperăm să mergem din victorie în victorie, iar din vară să jucăm în prima ligă. Azi, la Cluj, s-a pus doar problema diferenței de scor, golurile le-am luat pe fond de relaxare. Îi dedicăm victoriei sărbătoritei zilei, Alice Cociuba, care împlinește frumoasa vârstă de 20 de ani. De altfel, fetele i-au și făcut un tricou special pentru a-i ura <<La Mulți Ani!>>”, spune Gigi Cameniță, antrenorul lui AC Piroș Security.

Bărbosu – Dobrea (Herbei), Vuicin, Marcea, Vanu – Olariu (Dubăț), Liheț, Chiș, A. Cociuba – A. Bălaș, Sârbovan a fost echipa aliniată azi de Piroș Security. Mâine, de la ora 11, Ineul le găzduiește pe orădencele de la Lugas în cadrul rundei cu numărul 10.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button