Sporturi de contact

Edi Gafencu a făcut furori la Colosseum București: Arădeanul l-a făcut KO pe olandezul Doeve cu o lovitură de generic!





Sala Polivalentă din București a găzduit în această seară a 11-a ediție a Colosseum Tournament. Au fost nu mai puțin de 10 meciuri de K1, main-eventul fiind lupta dintre Daniel Ghiță și cehul Petr Vondracek. „Samuraiul” l-a făcut KO pe fostul multiplu campion european şi mondial al sporturilor full-contact încă din prima repriză.

Aradul a stat, însă, cu sufletul la gură pentru Eduard Gafencu. Revenit în circuitul profesionist de aproximativ un an și jumătate, sportivul pregătit de Ruben Stoia la clubul ce-i poartă numele a reușit lovitura serii în Capitală. După 2 minute de la startul luptei cu olandezul Thomas Doeve, Edi a țintit tâmpla adversarului prinr-o lovitură împrumutată din karate, executată din piruetă (VIDEO jos). Meciul a fost oprit imediat și arădeanul a fost declarat câștigător prin KO.

De când a intrat în lumina reflectoarelor, Edi Gafencu a terminat înainte de termen luptele cu Adrian Cibu (Colosseum București din luna septembrie 2018) și maghiarul Titusz Szabo (Gala Campionilor de la Arad din noiembrie 2018), iar la puncte l-a bătut pe deveanul Flavius Boiciuc (Colosseum Timișoara în decembrie 2018). DeySecurity, ManProtection, AgroKyl, BazaDesavoia, ProteineSuplimenteArad și AtleticVsa sunt susținătorii fighterului arădean de 26 de ani.

2 comentarii

  1. Statuie ar trebui să îi faceți lui Edy! Un sportiv exemplar! Rarisim! O să mai auziți de el!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button