Rugby

Rugbiștii arădeni au început cu un eșec play-outul, Galațiul ia o opțiune serioasă pentru victoria finală





CS Univesrsitatea Arad și-a propus să câștige play-outul Diviziei Naționale la rugby, dar startul a fost cu stângul. RCM Galați s-a impus chiar la Arad și a luat o serioasă opțiune la victoria finală.  Cel puțin pe hârtie, cea de-a treia participantă, CSM Sibiu este inferioară adversarilor săi și confruntarea de ieri, de pe arena „Banatul” poate fi considerat un derby la vârf.

După 5-0 la pauză, moldovenii au oprit tabela la 27-7, punctele arădenilor fiind opera lui Cheregi (eseu) și Szucs (transformare). „Trebuie să recunoaștem că, cel puțin în acest meci, au fost mai buni decât noi. Sigur, în special prima repriză a fost extrem de echilibrată, am avut și noi câteva atacuri bune, dar ne-am pripit și nu am marcat. Într-adevăr, Galațiul are acum prima șansă să câștige acest mini play-out, dar vom încerca să-i întoarcem în Moldova”, a spus Marian Grindei, antrenor și jucător la CS Universitatea.

Dulghheru, Marica, Argintaru – A. Farcaș, Grindei – Postolachi, Cristea, D. Stoica – Perici, Munteanu – Vaidovici, Nastiuc, C. Farcaș, Burai – Szucs, plus Pasztor, Roșianu, Dancu, Popescu, Țucudean, Bordea și Cheregi au fost „studenții” intrați pe teren ieri în disputa cu RCM Galați









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button