UTA Arad

Copaci, aport important la detronarea liderului: „Am fost peste ei, îi dedicăm victoria lui Mister și întregului staff”





Cristian Păcurar a lăudat cuplul de fundași centrali al Snagovului, dar mai degrabă s-au remarcat apărătorii UTA-ei astăzi, cu ocazia succesului cu 3-1 contra ilfovenilor. Pe lângă că și-au făcut treaba bine pe linia de fund, Paul Copaci și Alin Șeroni au contribuit și cu câte un gol.

Reușita tânărului fundaș stânga („cap” după centrarea lui Kanda) a căzut cum nu se putea mai bine, semnalul revenirii „roș-albe” fiind dat după o jumătate de oră.  „Ne așteptam mai mult de la echipa de pe locul 2, mai ales că susțineau că doreau să ne bată și să treacă pe locul 1. Cred, însă, că datorită nouă au jucat ei mai prost, am fost peste ei astăzi la toate capitolele. Oricum, până acum, dintre echipele de sus pe care le-am întâlnit în acest an, Clinceniul mi se pare mai tare decât Snagovul. Pe lângă gol, care e ceva special mai ales pentru un fundaș, sunt foarte bucuros că am câștigat astăzi. Erau foarte importante cele trei puncte pentru clasament, dar și pentru Mister. Dânsul a fost aseară la noi, ne-a motivat, știm ce probleme are, ne pare rău că nu poate fi lângă noi. Îi dedicăm această victorie, dar și întregului staff tehnic ce a pregătit foarte bine acest meci”, a spus Paul Copaci.

Cu reușita de azi, fundașul de 20 de ani al Campioanei Provinciei ajunge la „borna” 3. Precedentele goluri le-a reușit în tur, cu Farul Constanța, tot la Arad. Dar, Copaci a obținut și penalty-ul din care Șeroni a fixat tabela la 3-1. „Mi-aș dori să marchez mai mult, chiar meci de meci, de ce nu, dar treaba mea de bază e cu totul alta. Am scos și un penalty, m-a prins faza pe post de atacant. Puteam finaliza direct dar, am ales să preiau și am fost faultat. La juniori am jucat și vârf, nu mi-a fost greu să mă descurc și în careul advers.  Pe final, puteam să fac și dubla, dar am încercat o execuție pretențioasă și nu mi-a ieșit. Dar, repet, cel mai importantă este victoria. Luăm fiecare meci în parte, sperăm să facem cât mai multe puncte, fără a ne uita la adversarii de sub noi”, a încheiat tânărul fotbalist arădean, care a fost utilizat de Cristi Păcurar și Francics Tisza, la juniori, și pe poziții mai ofensive.

Un comentariu

  1. Copaci ca Marcelo la Real !! Mai talentat ca atacant. La fel ca apărătorul brazilian ,mai scăpa ,,aripa” adversarului spre careu. Totuși a îmbunătățit mult atacul la balon și e mai atent la colaborarea cu colegii apărători. A contat mult accidentarea lui Manea pe care îl ascultă că pe un frate mai mare . Acum ne uităm mai cu grije la. partea dreapta ,unde de la plecarea lui ADILI ,tremuram cel mai mult Poate cu timpul va capătă curaj și Ivan !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button