Crisul Chisineu-Criș

Dagău, decisiv pentru Crișul în „ciocnirea” cu foștii colegi: „Ovi Pașcalău mă pregătește pentru toate fazele fixe, dar am urmat și sfatul lui Matei”





Crișul Chișineu Criș a smuls remiza în vecini, la Sebiș, într-un meci în care managerul oaspeților, Daniel Cherecheși, a acuzat probleme de arbitraj. Una dintre ele ar viza chiar penalty-ul ce a fost apărat de Andrei Dagău în fața experimentatului Szekely.  „Mă bucur că am reușit să-mi ajut echipa la acea lovitură de la 11 metri. Secretul? La antrenamente, mă pregătesc special la cu Ovi Pașcalău pentru toate tipurile de faze fixe, inclusiv penalty-uri. În plus, de această dată, i-am și urmat sfatul colegului Marius Matei, care mi-a șoptit să sar în dreapta. Per total, a fost un meci echilibrat, cred că rezultatul este echitabil. Fără îndoială, am meritat un punct din această deplasare”, susține tânărul goal-keeper.

Născut în anul 2000, Dagău e variantă de junior pentru Adrian Abrudean, care l-a preferat în majoritatea partidelor din acest retur lui Lucian Mucha. „Mă bucur că joc, pentru asta am și venit la Crișul. Cât am fost la Sebiș nu prea am prins multe minute și – probabil – dacă mai rămâneam îmi era greu să apăr în fața celorlalți doi portari pe care îi are acum Naționalul. Dar, nu mai vreau să vorbesc despre ceea ce a fost, acum sunt la Crișul, unde mă simt foarte bine. Suntem o familie micuță, dar foarte unită. Sper să terminăm cât mai sus acest campionat, iar eu să progresez și să ajung să apăr în primele două ligi din România, sau – poate – de ce nu, în străinătate”, a adăugat numărul 1 al Crișului.

Andrei Dagău este împrumutat de Viitorul Arad pe malul Crișului Alb și este impresariat de Bogdan Apostu, prin Fusion Group Agency. Fiind junior și la anul în eșalonul secund, deja unele formații s-au interesat de serviciile sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button