Cluburi polivalente

CSM Arad va juca finala mică a Superligii de tenis de masă





CSM Arad a pierdut, ieri, semifinala Superligii feminine de tenis de masă. Arădencele pregătite de Cristian Dodean au fost învinse acasă de campioana en titre, Farul Constanța, care a acceptat să joace ambele manșe în oraşul nostru.

Fetele de pe Litoral au câștigat de fiecare dată cu 5-2, dar în prima confruntare Aradul a condus cu 2-0 la general, jucătoarele CSM-ului pierzând apoi două jocuri strânse, cu 3-2. „Am avut la un moment dat meciul în mână, după ce Fistyulof a câştigat cu 3-1 în faţa jucătoarei lor numărul 1, Elena Zaharia. Practic ne-a lipsit şi şansa, am fost la câteva mingi distanţă de ele, în prima confruntare. Au venit două meciuri pierdute în set decisiv și asta ne-a destabilizat. Mare păcat, pentru că altfel se juca la 4-2 pentru noi. Mergem înainte, fetele şi-au făcut bine treaba”, spune Cristi Dodean.

Punctele Aradului au fost reușite de Andreea Fistyulof și de sârboaica Sabina Surjan în primul meci, iar apoi de Surjan și Mihaela Plăeașu în meciul al doilea. CSM Arad va disputa finala mică a campionatului, urmând să lupte pentru bronz. În cealaltă semifinală se întâlnesc ACS Dumbrăvița și CSM Bistrița, cu manșa tur joi, de la ora 10,00, în Ardeal.

Altfel, fetele mici de la CSM Arad se menţin în Divizia A, după barajul câştigat cu Dunărea Giurgiu, 5-0 şi 5-1, ambele jocuri disputate la Arad, iar băieţii au pierdut manşa tur a barajului de promovare în Superligă, tot pe teren propriu, 2-5 cu CSM Slatina. Returul e programat duminică, pe terenul adversarei.

Urmează la sfârşitul acestei săptămâni şi Campionatul Naţional de juniori III (9-10 ani) pe echipe de la Bistriţa, cu o delegaţie arădeană formată din şapte sportivi, coordonaţi de antrenoarele Livia Căruceru şi Magdalena Leszay.

csmarad.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button