Crisul Chisineu-Criș

Crișul vrea să evite surpriza neplăcută contra „lanternei”: „Să fim profesioniști pentru punctele ce ne-ar ține aproape de echipele cu pretenții!”





După deplasarea în vecini, la Sebiș, Crișul Chișineu Criș a rămas cu o singură victorie în retur, cea din urmă două săptămâni: 1-0 cu Ghiroda. E adevărat, trupa lui Adi Abrudean nu s-a întors acasă cu mâna goală, însă contactul cu plutonul fruntaș a fost pierdut deocamdată.

„Alb-albaștrii” sunt pe locul 6 în clasamentul seriei a IV-a la 8 puncte de liderul Lipova și 4 de poziția a 5-a ocupată de Dumbrăvița. „Sigur că ne-am fi dorit să fim mai sus în clasament, mai aproape de primul loc, dar nu am luat în calcul dificultățile pe care aveam să le  întâmpinăm în acest debut de retur. Tătar ne lipsește din prima etapă, apoi s-au accidentat și Modan și Ianc, iar Bozian a fost suspendat trei etape. Cu lotul complet, cred că astăzi vorbeam de o altă linie de clasament pentru noi. Dar, nu dezarmăm, urmează trei săptămâni importante pentru noi, cu două intermediare, la capătul cărora vedem exact pe unde ne aflăm și ce mai avem de făcut pe finalul sezonului”, spune Abrudean.

Deocamdată, însă, antrenorul Crișului cere concentrare maximă din partea elevilor săi pentru vizita de sâmbătă a „lanternei roșii”. „Chiar dacă nu a adunat puncte, am înțeles că formația din Ocna Mureș e schimbată în bine față de tur. Sigur, postura în care se află i-ar putea resemna deja, însă noi avem datoria să fim profesioniști și să-i tratăm la modul cel mai serios. Vrem să ne facem jocul, iar la final să ne bucurăm de o victorie care să ne țină aproape de echipele cu pretenții din această serie”,mai spune „Știli”.

Așadar, CS Ocna Mureș mai are șanse doar pur teoretice de a evita retrogradarea, în ciuda campaniei de transferări din intersezon, după cele 4 înfrângeri consecutive din partea secundă a stagiunii. Fără victorie în acest campionat și un singur punct în retur, „Soda dragă” va încerca să răzbune eșecul din tur: 0-4 pe „Stadionul Dragostei” în fața Crișului. Acela a fost meciul ce a dus la instalarea antrenorului Mihai Manea pe banca trupei din județul Alba.  „Întâlnim o echipă experimentată, clasată în zona superioară a ierarhiei. În ultimele două runde am rămas datori atât în privința rezultatelor, cât și al jocului și trebuie să demonstrăm o altă față, mai aproape de ceea ce ne dorim. Încercăm să limităm greșelile și ne propunem o evoluție cât mai bună în Arad”, a declarat antrenorul Mihai Manea pentru ziarulunirea.ro. Acesta revine pe banca tehnică a Ocnei după o suspendare de două etape.

Interesant este că dintre marcatorii Crișului din partida tur niciunul nu va intra pe teren sâmbătă. Modan și Ianc sunt accidentați, iar Budur și Alin Mihai s-au transferat la alte echipe. În plus, Lazăr e suspendat. La oaspeți, care vor efectua deplasarea în ziua meciului, vor absenta accidentații P. Muntean și Moise, dar și Borșoi – suspendat, urmând să reintre T. Cristea.

Disputa din cadrul rundei cu numărul 21 a Ligii a 3-a e programată sâmbătă, la ora 17, prețul biletului de intrare pe arena din Chișineu Criș fiind 5 lei.

Formații probabile:

Crișul: Dagău – Sabău, Pavel, Siminic – Ciornei, Gâlcă, Suslak, Lezeu – Piț, Bozian – Matei.

Ocna Mureș: Angeru – T. Cristea, L. Dan, Vaidasigan, Cl. Marcu – P. Man, Cimpoieșu – F. Morar, A. Gherman, Coltor – Val. Drăgan.

Arbitri: Narcis Bodocan – Claudiu Giorgiu, Andra Tănăsuc (toți din Cluj).

Observatori FRF: Sorin Ciotlăuș (Deva) și Marius Ștefan (Orăștie)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button