Fotbal juniori

Cupa Hagi Danone revine, în weekend, la Arad: Se caută o echipă pentru finala de la Constanța și – poate – pentru cea de la Barcelona!





Aradul va fi gazda etapei a doua a Cupei Hagi Danone. În 2013, orașul nostru a organizat turneul final al prestigioasei competiții, drept câștigat în urma victoriei echipei Atletico Arad la ediția din 2012.

Acum, întregerea ce poartă numele „Regelui” se întoarce în weekend, la Arad. Sâmbătă, 6 aprilie, si duminică, 7 aprilie, pe stadionul „Motorul”, copiii de la unitățile școlare din Arad își vor arăta valoarea pentru a transforma visul în realitate: calificarea în finala de la Constanța, ultimul pas pe drumul spre Mondialului Danone de la Barcelona!

De menționat că ediția a 10-a ediție Cupa Hagi Danone a debutat săptămâna trecută, la Timișoara. Peste 3.000 de copii participă, anual, la Cupa Hagi Danone.

Sloganul competiției – “Crede în visul tău!” – le-a dat aripi multor puști. Au fost mici, dar s-au făcut mari: 19 participanți la edițiile CHD au făcut parte din lotul României în actualele preliminarii ale Campionatului European de tineret Under 21! Au pus umărul la calificarea tricolorilor la Europeanul din Italia si San Marino: Andrei Ionuț Radu, Ianis Hagi, Dennis Man, Olimpiu Moruțan, Florinel Coman, Răzvan Oaidă, Ricardo Grigore, Virgil Ghiță, Andrei Ciobanu, Dragoș Nedelcu, Alexandru Mățan, Alexandru Cicâldău, Vladimir Screciu, Marco Dulca, Arpad Tordai, Carlo Casap, Mihai Dobre, Marius Chelaru, Adrian Petre și Alexandru Tudorie.

Această ediție are loc în anul centenarului Danone. Se anunță o sărbătoare grandioasă pentru copiii care vor reprezenta cele 32 de țări la Danone Nations Cup, care se va desfășura între 9 și 12 octombrie, la Barcelona! La „Mondialul puștilor” din Spania vor avea loc două turnee: pentru campioanele naționale de anul trecut, respectiv cele din 2019. România va fi reprezentată de Academia Hagi, câștigătoarea trofeului din 2018 și de viitoarea campioană, care va fi desemnată pe 1 iunie, la turneul final de la Constanța. Astfel, 24 de puști din România vor avea șansa de a călca pe urmele lui Gheorghe Hagi, actualul Ambasador CHD, la 25 de ani distanță după ce marele fotbalist român a ajuns la Barcelona!

 Programul meciurilor de la Cupa Hagi Danone – Etapa a 2-a, stadionul „Motorul” Arad:

Sâmbătă, 6 aprilie

„16”-imi de finala si Optimi de finala09:30 – 13:30

Duminică, 7 aprilie

Sferturi de finala: 09:00 – 10:00

Semifinale: 10:30 – 11:00

Finala: 12:00

Festivitatea de premiere: 12:30









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button