Fotbal feminin

Fotbalistele de la „Agrișu Mare” și LPS Arad merg la „zona” Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar





Tabloul campioanelor școlare arădene la fotbal a fost completat astăzi. Dacă în luna noiembrie a anului trecut, „sita” a cernut în cazul echipelor de băieți la Olimpiada Națională a Sportului Școlar, a fost rândul fotbalistelor să intre în luptă pe sinteticul de pe „Șega”.

La nivelul claselor 5-8, cele mai bune s-au dovedit fetele de la Șc Gimnazială Agrișu Mare, care le-au depășit în finală la limită, 1-0, pe elevele lui Dani Mărcuș de la Școala Gimnazială Șimand. Campioanele se numesc: Diana Sabău, Mihaela Onișor, Bianca Moroșan, Raluca Bulbuc, Cristina Prială, Adriana Țica, Alexandra Onișor, Paula Filimon, Adeline Miheț și Simina Moroșan, iar antrenorul lor este Georgian Hulbăr.

Competiția liceelor a fost câștigată pentru al doilea an consecutiv de Liceul cu Program Sportiv. Elevele Adrianei Inoan, în formula: Alice Cociuba, Roberta Zăncescu, Ana Bodnar, Estera Prunar, Doriana Sala, Roberta Sala, Paula Zimveli, Melisa Ureche, Daniela Varvari, Larisa Matei, Mariana Borcilă, au trecut cu 3-1 de Liceul „Ioan Buteanu” Gurahonț.

Festivitatea de premiere a fost oficiată de prof. Paul Barta, inspector de Educație Fizică și Sport la Inspectoratul Școlar Județean.

Așadar, vineri, 12 aprilie, cele patru campioane arădene vor lua drumul Reșiței (la Gimnaziadă), respectiv Timișoarei, pentru competiția liceelor. Vă reamintim că cele mai bune echipe de băieți au fostele cele ale Liceului Național de Informatică (profesori Adrian Petruț și Mihaela Socaci), respectiv Liceului „Atanasie Marienescu” din Lipova (antrenori Leo Pința și Tudor Calalb).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button