UTA Arad

Ex. „tunarul” Oroian a avut evoluții destul de bune la UTA II și a prins lotul de 18, la Balotești





Suspendarea lui Șeroni și accidentările lui Stahl și Coulibaly a obligat stafful tehnic utist să apeleze la un nou fotbalist de la echipa a doua. Alex Oroian a evoluat destul de bine pentru juniori în Liga Elitelor și Liga 4-a și a prins în premieră un loc în lotul de 18 al UTA-ei, plecat în această dimineață spre București.

„Bătrâna Doamnă” l-a transferat pe mijlocasul ofensiv de 18 ani în această iarnă prin intermediul impresarului Cătălin Sărmășan.  Trecut pe la Arsenal Elite Academy, unde a stat doi ani si jumătate, Oroian s-a aflat ultima oară sub contract cu DAC. Aici a făcut parte din lotul primei echipe, fără să joace, însă, niciun minut la clubul de pe locul 3 din Slovacia.

Pentru disputa de mâine dimineață, de la ora 11, de la Balotești, „secundul” Cristi Păcurar are la dispoziție un lot format din 9 seniori și tot atâția fotbaliști Under 22.









2 comentarii

  1. Păcat că cei susceptibili de promovare nu au o competiție mai puternică. Următoarea e ,,c”-ul ,dar clubul nu poate susține cred financiar aceasta varianta . S-a incercat odată ,n-a mers și s -a renunțat La C poți lua oricând oameni de valoare mai apropiată și nu ai avea pb.cu accidentații sau suspendații. Așa mai mult faci turism de recunoaștere a locurilor Sa ne mulțumim cu ce se poate .Mai acum vreo doi ani ne exprimam dorința de a vedea ,4 ,5 juniori la echipa mare Iată că numărul lor chiar s-,a dublat Vom culege roadele in curind. Bafta !!

    0
    0
  2. Sper ca in viitorul apropiat acest jucator tanar talentat Alex. Oroian, sa devina un jucator de baza al UTA.-ei, ii doresc mult succes si mai ales seriozitate in tot ceea ce face pe plan fotbalistic .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button