Gloria LT Cermei

Cermeiul e noul lider al Ligii a 3-a, iar Capătă îi suflă în ceafă lui Trabalka: „E frumos acest duel între echipe și atacanți arădeni pentru primele locuri”





Echipele arădene ce se bat pentru primul loc în seria a IV-a a Ligii a 3-a au doi golgheteri pur sânge în curtea lor. Lipovanul Kevin Trabalka e în fruntea clasamentului marcatorilor, cu 20 de reușite, dar cermeianul Alex Capătă îi suflă în ceafă.

Atacantul „sămădăilor” a izbutit „hattrick-ul” în derby-ul de ieri, adjudecat fără drept de apel de formația sa, cu 5-1. „Bucuria e mare, am fost motivați cum suntem la toate meciurile, am reușit să învingem Lipova și să trecem noi pe locul 1. Vrem să câștigăm toate meciurile și să fim pe primul loc. Avem avantajul faptului că nu simțim nicio presiune, nu este nici o problemă dacă nu reușim chiar tot ce ne propunem, însă e clar că ne vom bate până la final pentru poziție de lider. Mai departe, conducerea clubului și a comunei știe ce are de făcut, datoria noastră este să jucăm la victorie până la final. Urmează un meci greu la Dumbrăvița, dar vrem să-l câștigăm și pe acela. Avem forță și putem să batem pe oricine. Personal, îmi doresc mult să joc din nou în Liga a 2-a, poate chiar cu Cermeiul. Mă simt foarte bine aici, vom vedea, însă, ce va fi în vară când se trage linie”, a spus atacantul care va împlini pe finalul lunii 28 de ani.

Ca și în partida tur, de la Pîncota, adjudecată de lipovani cu 4-2 în fața cermeianilor, Capătă a câștigat „duelul” cu Trabalka. Acesta din urmă nu a reușit să marcheze atunci, în timp ce „sămădăul” a izbutit dubla. Total goluri, 19, cu unul mai puțin decât rivalul în „alb-albastru”. „Sunt în urma lui Trabalka, e frumos acest duel la vârful clasamentului dintre echipe din Arad și atacanți arădeni. Pe de altă parte, nu cred că este o competiție în adevăratul sens al cuvântului între noi. Doar ne ajutăm echipele pentru care jucăm, dacă marcăm meci de meci cu atât mai bine. Apoi, la final, când se fac socotelile, cine iese golgheterul seriei bravo lui. Însă, eu și bănuiesc că și Kevin ne-am opri fericiți la aceste cifre, dacă am putea ajuta altfel, iar echipele noastre vor termina primele”, a adăugat golgheterul Cermeiului.

Vă reamintim că Alex Capătă a semnat cu Cermeiul în vara lui 2018, după ce și-a încheiat amiabil conturile cu Unirea Sântana. A existat apoi o înțelegere verbală cu Progresul Pecica, dar tentația eșalonului terț a fost puternică, iar atacantul nu regretă deloc alegerea făcută.

3 comentarii

  1. Ia urmariti interviurile date de jucatorii de la Cermei in ultimii 3 ani! Se repeta o propozitie la fiecare din ei…..si asa aflati secretul succesului samadailor! Ca orice idee de succes, e simpla! Stiti care e propozitia? Dau premiu o sticla de vin! Vin bun, nu din pastile.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button