Handbal

Fără înfrângere stagională în fața bănățencelor: CSU Reșița – Crișul Chișineu Criș 24-24





În etapa cu numărul 18 a Diviziei A la handbal feminin, Crișul Chișineu Criș a jucat pe terenul echipei ce a încercat să-i conteste poziția secundă și prezența la turneul semifinal. Până la urmă, CSU Reșița s-a dovedit inferioară teamului pregătit de Sebastian Tudor, în condițiile în care nu a câștigat niciun duel direct cu acesta. Dacă la Arad, „alb-albastrele” au câștigat ambele dueluri: 30-29 și 19-16, în Valea Domanului au ieșit două remize: 29-29 în toamna anului trecut și 24-24 (10-9) astăzi.

Ca și în tur, finalul din Valea Domanului a fost electrizant. Atunci, Crișul a egalat la ultima fază în 5 contra 7, pentru ca de această dată, portarul Corha să devieze decisiv un 7 metri bătut de o jucătoare adversă în ultima secundă. „Am făcut o repetiție extrem de utilă pentru turneul semifinal în fața uneia dintre echipele bune ale seriei. Chiar dacă rezultatul nu mai conta prea mult în economia clasamentului, fetele au dorit să încheie fără eșec partidele cu Reșița și au reușit. Săptămâna viitoare vrem să facem o figură frumoasă contra liderului din Târgu Mureș, la ultimul nostru meci pe teren popriu înainte de turneul semifinal”, a spus Lucreția Vartolomei Cășuțiu, managerul singurei echipe de handbal  ce reprezintă județul Arad în competițiile federale de seniori.

Pentru Crișul au jucat și au marcat azi: Puț 6, Boldor 6, Iuga 5, Damian 4, Lucușa 2, Maior Pașca 1, Nemoianu, Corha, Klimek, Petruse, Horge

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button