Fotbal juniori

Selecționata Under 14 a Aradului, mai bună decât timișenii în penultima etapă a turneului zonal 5





Pentru al doilea an consecutiv, Federația Română de Fotbal, în parteneriat cu AJF-urile, a angrenat selecționatele județene Under 14 într-o competiție ce are ca scop final formarea lotului național Under 15.

Aradul face parte din regiunea cu numărul 5, alături de selecționatele din Timiș, Hunedoara și Caraș, iar ieri a disputat penultima rundă a returului. Pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic, formația selecționată de Flavius Moisă și Adi Sas și coordonată de Cristian Sculici, ca și referent zonal al FRF, a trecut cu 2-1 de vecinii de pe Bega. Pentru gazde au înscris Pavel și Melniciuc, acesta surprinzându-l pe portarul advers cu o boltă perfectă de la 35 de metri când mai era puține minute de jucat.

Cu acest succes Selecționata Aradului e prima în regiunea 5 și mai are de disputat un singur meci, în weekend, la Deva. „A fost un meci bun, cu multe ratări de ambele părți. Ritmul a fost excelent, s-a făcut risipă de efort. Mai avem o singură etapă, după care se selectează jucătorii cei mai buni din cele patru echipe, care vor forma lotul zonal ce va participa la faza următoare a competiției. Reamintim că scopul acestei competiții este selecția de jucători, nu contează rezultatele echipelor”, spune Cristi Sculici. .

Loturile fiecărei selecționate este format din 15 jucători de câmp, plus doi portari și fiecare dintre ei sunt obligați să joace 60 de minute. La Arad au evoluat ieri:

Repriza I: Tulcan – Rucăreanu, Iurasciuc, Buza, Cohuț – Pop, Nagy, Ristin, Botea – Pavel, Pașcalău.

Repriza a II-a: Popescu – Rucăreanu, Balazs, Buza Bokse – Bulboacă Lupan, Nagy, Botea – Melniciuc, Pavel

Repriza a III-a: Tulcan – Bokse, Balsz, Iurasciuc, Cohuț – Bulboacă, Lupan, Ristin, Pop – Melniciuc, Pașcalău.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button