UTA AradzTOP ARTICOLE

Popa și Păcurar fac apel la mentalitatea jucătorilor înainte de UTA – Pandurii: „Concentrare pentru încă 3 puncte!”





Echipa emblemă a Aradului revine în arenă, pentru puncte, la 5 zile distanță de la victoria prețioasă de la Balotești. Arădenii și-au consolidat poziția a 8-a, privesc mai detașați lupta pentru supraviețuirea în liga secundă, în care – însă – e implicat adversarul de mâine.

Pandurii Târgu Jiu are doar 3 puncte peste Daco-Getica, prima echipă peste linie și-și va vinde scump pielea pe „Motorul”. „Se pun în joc 3 puncte pe care dorim să le câștigăm. Pentru noi nu contează în acest moment că jucăm acasă sau în deplasare, ne dorim să facem un joc bun, pentru că avem mare nevoie de puncte. Nu cred că UTA este favorită, la acest nivel nu prea există favorite. Sunt câteva echipe care sunt mai bine organizate, cele din fruntea clasamentului, iar restul consider că au loturi aproximativ egale ca valoare. Bineînțeles, sunt și alte mici lucruri care fac diferența. Arădenii au stabilitate financiară, un lot valoros, pe când noi avem un lot foarte tânăr cu care încercăm să ne desfășurăm activitatea și să rămânem cel puțin la nivelul la care am fost până acum”, ne-a declarat Adrian Bogoi. Tehnicianul oltenilor susține că nu se va putea baza pe mijlocașul ofensiv, George Tudoran, accidentat.

Dincolo, UTA nu contează pe accidentații Coulibaly și Stahl, Miculescu e plecat la lotul național de juniori, iar Neagu iese din schemă datorită acumulării a patru avertismente. „Nu ne cade bine absența lui Neagu, care a început să își dea drumul la joc, nici a jucătorilor care încă sunt accidentați. Pandurii e o echipă care joacă mai bine în deplasare, marchează mult, are joc ofensiv destul de bun și e dispusă într-un 4-3-3 care ne poate pune pe gânduri. Dintre toate aceste trei aspecte, dacă nu putem acoperi unul, vom avea probleme. Adversarii vin cu foame de puncte, situația lor din clasament e și mai grea decât a noastră, evident va fi un meci care pe care. Privim cu încredere spre cele trei puncte, dar avem nevoie, în același timp, de mare atenție. Nu luăm în calcul decât victoria, iar aici trebuie să apelez la mentalitatea jucătorilor noștri, să nu ne culcăm pe ureche după două victorii”, a menționat Cristian Păcurar, antrenorul secund al „Bătrânei Doamne”, pentru uta-arad.ro.

Și pentru Ionuț Popa, aflat tot în concediu medical, cuvântul de ordine e victoria, dar – totodată – aduce în discuție probleme mai vechi. „Am fost ieri în vestiar, iar băieții m-au întrebat pe mine despre salariile restante. Din păcate, nu i-am putut lămuri, dar am impresia că, din nou, în afară de Alexandru Meszar, care se zbate să țină acest club pe linia de plutire, nimeni nu mai vine lângă el. Nu știm când se va semna contractul cu Primăria, lucrurile sunt cam incerte acum și nu aș vrea să ne întoarcem înapoi în timp, când rezultatele au fost influențate și de aspectul financiar. Dar, până una alta, le-am spus băieților să se concentreze doar la joc și să câștige mâine. Din nou, nu voi putea fi lângă ei, dar am încredere în calitățile lor umane și fotbalistice, în mentalitatea lor”, ne-a declarat antrenorul principal al UTA-ei.

Formații probabile:

UTA: Bodea – Ivan, El Hasni, Șeroni, Copaci – Melinte, Hrezdac – Ciucur, Matei, Kanda – Rus.

Pandurii: Al. Costache – Brînzan, Oiţă, R. Bratu, Vasilescu – Raiciu, Trancă, Vodă – Dodoi, P. Popescu, Blejdea

Arbitri: Kovacs Szabolcs (Carei) – Alexandru Corb (Satu Mare), Răzvan Soponar (Baia Mare). Rezervă: Mircea Salomir (Cluj-Napoca).

Observatori FRF: Romeo Malac (Timișoara), Teodora Albon (Cluj-Napoca).

Meciul începe miercuri, la ora 17:00, iar sportarad.ro vă ținem la curent cu toate momentele importante ale disputei.

8 comentarii

  1. O fetița întrebată despre situația familiei a răspuns candid ,,,Nu suntem bogați ,dar avem ce să mâncăm ” !! O fraza care poate fi valabilă pentru multe domenii inclusiv fotbalul. Jenant imboldul permanent de a -si respecta statutul. de angajați cu drepturi depline Asta cu condiția că însuși clubul să respecte propriile. promisiuni E mai mul ca sigur că există mai multe nivele de solvabilitate. Dacă o conducere reușește în aceste condiții să facă să existe un club ,apoi înainte de rezultate ,ei trebuie felicitați . Au demisie pe masa ,dacă cineva vrea sa preia ,,,iadul financiar ” !!

    0
    0
  2. Dacă știe cineva ,care este funcția domnului Gradinaru in organigrama clubului,deoarece nu apare cu nici o urma de atribuție ,!?Tot se pomeste, de bani, de roluri,de răspunderi ,eu nu știu unde sa îl pun?

    0
    0
  3. Pai acei 82.000 de euro de la Man , ce naiba face ti cu ei ? Chiar is curios !!!
    Si inca o chestie , voi oferiti prime duble dar nu sunt bani de salarii….interesant management.
    Oricum , parerea mea ca pana nu vom avea o conducere cu influente bune „acol sus” va fi gre sa promovam…iar ca exemplu de conducere il ofer pe Dinu „vama”

    0
    0
  4. Banii de la Becali pot fi promiși la o sueta amicală ,fara acte Vorbim de jocul lui MAN la națională. Clubul nu confirmă nimic. Banii primăriei au circuit și termene greu de urmărit chiar și pt. cei care trebuie să-i primească. Fotbaliștii primind mai mult la o transa sau două lasă locul lunar pt. personalul teatrului ,poate orchestrei simfonice și dacă le aduni ,te sperii. !! Aprobarea bugetului a întîrziat mult .

    0
    0
  5. Domnule Primar FALCA , ce faceti cu salariile jucatorilor de la UTA., cand oare aveti de gand sa le dati !? Vreti sa va votez la Europarlamentare , va laudati pe la TV. cu realizarile din Arad dar cu jucatorii UTA.-ei cum ramane , am crezut ca a-ti rezolvat situatia financiara de la UTA ? Eu unul nu o sa va votez la Europarlamentare cum nici dumneavoastra nu va implicati sa ajutati UTA. !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button