UTA Arad

Arbitrajul lui Kovacs – contestat din ambele părți, Bogoi chiar aduce în discuție trei faze cruciale





Szabolcs Kovasc, fratele arbitrului FIFA, Istvan Kovacs, nu a avut o zi prea bună în UTA – Pandurii. Monitorizat pentru promovarea în eșalonul secund, „centralul” din Carei a avut câteva decizii la limită, care au generat nemulțumiro în ambele tabere.

Adrian Bogoi chiar a sugerat că primul și al treilea gol al UTA-ei au fost precedate de faulturi în atac și a mai considerat că echipei sale, mai precis lui Blejdea, i s-a anulat eronat un gol. „Cred că două dintre cele trei goluri ale UTA-ei au fost la limită, se putea da fault în atac la ambele. De asemenea, tot la 2-0 am avut un gol valabil, care s-a anulat pentru fault în atac. Cel puțin la golul trei al UTA-ei faultul e clar din moment ce a fost atac asupra portarului în careul mic. Nu vreau să spun că arbitrajul a viciat rezultatul ci spun doar că, dacă eram mai atenți și deciziile de la acele faze erau în favoarea noastră, am fi câștigat meciul”, a spus antrenorul Pandurilor la finalul disputei de la Arad.

Provocat de presă pe tema arbitrajului, Cristian Păcurar și-a manifestat și el nelămurirea în cazul a două decizii. „Respect ce spune domnul Bogoi, însă nu sunt de acord. Și la noi se putea acorda penalty la ultima fază, când Copaci a fost tras de tricou. Atenție, nu vorbesc despre lovitura în nas, că și jucătorul nostru a lăsat capul destul de jos, ci de tricoul întins de adversar. Apoi, la 3-2 pentru noi, domnul Kovacs oprește un contraatac trei contra unu. După meci mi-a spus că a greșit la faza respectivă și și-a cerut scuze”, a punctat și „secundul” UTA-ei.

UTA – Pandurii s-a terminat 3-3, după ce oaspeții au condus cu 2-0 la pauză, iar arădenii aveam 3-2 în minutul 82.

4 comentarii

  1. Cu arbitrii e stabil . Greșesc și pentru tine și pentru adversar. Afara de arbitru tip Haidiner . Asta e școala națională și contestarea lor în bloc nu da bine la federație. Federație care vrea să-i promoveze și peste hotare. Te fura ? Caută să-ți păzești buzunarele. data viitoare !!

    0
    0
  2. BOGOI imfumuratul, a venit sa i-a trei puncte la Arad UTA.-ei si s-a ales cu un amarat de un punct si cat peaci sa plece cu coada intre picioare !!! Mai Bogoi , stai putin ca, esti pa 4 puncte de retrogradare si urmatorul meci de acasa, pregateste-te sa il pierzi in fata Clinceniului, asa ca, nu mai fi tu asa de infumurat ca ai prins-o pe UTA. putin obosita de ai scos un egal ca, si asa tot cu sabia deasupra capului esti la retrogradare !!!

    0
    0
  3. Si parca UTA este scapata de retrogradare?! NU UITATI CA VIN MECIURI CU Targoviste,Cluj ,Timisoara ,Petrolul,fc Arges,Mioveni sa nu mai vorbesc de cel urmator cu Metaloglobus! Pana si RECASUL MAI SPERA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button