Șoimii Lipova

Popa, căpitanul Lipovei în absența lui Calvin: „Să jucăm același fotbal frumos, vom mai avea mult de câștigat de pe urma lui!”





Ploaia de goluri ce s-a abătut asupra defensivei lipovane în acest start de retur l-a obligat pe Flavius Sabău să facă unele schimbări. Contra celor de la Crișul Chișineu Criș, Calvin a luat loc pe bancă, iar cuplul de fundași centrali a fost Bercu – Vasiu, cu Savin (revenit în dreapta după accidentarea lui Gherasim) și Burlă pe benzi.

În absența lui Calvin, cel care a purtat banderola în derby-ul cu Crișul a fost Mădălin Popa, iar la final „șoimii” au bifat cel de-al treilea succes intern al anului 2019 (1-0). „Un meci greu, de luptă, ne bucurăm că am câștigat, am făcut exact ce ne-a spus antrenorul și cred că victoria e meritată. Nu e important că am revenit pe primul loc, luăm fiecare meci în parte. Acesta este stilul nostru, încercăm în fiecare etapă, indiferent de adversar, să jucăm același fotbal și cred că avem mai mult de câștigat de pe urma acestui joc frumos. Mai avem mult de muncă până la finalul sezonului, vom încerca să câștigăm fiecare partidă și la final tragem linie și vedem unde suntem” a declarat mijlocașul central al „alb-albaștrilor” de pe Mureș.

Mădălin Popa a sosit în vară la Lipova, de la actuala rivală la promovare Metalurgistul Cugir.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button