UTA Arad

David Popa, la al patrulea gol stagional pentru UTA: „Am ieșit cu o altă mentalitate de la cabine, îmi pare rău că nu am închis meciul la 3-2”





Ca și împotriva lui ACS Poli și Sportul Snagov, UTA a început slab și meciul cu Pandurii Târgu Jiu. Arădenii au luat două goluri pe greșeli mari la acest nivel și au intrat la cabine cu 0-2.

Reacția a venit după pauză, iar semnalul revenirii pe tabelă l-a oferit David Popa. Introdus pe teren în locul lui Matei, care evoluase modest până atunci, fostul atacant al lui Birmingham a profitat de devierea lui Rus și l-a executat inteligent pe Costache din 12 metri. „E un sentiment plăcut când vezi mingea în plasă, mă bucur că am înscris din nou după câteva luni de secetă. Am făcut o repriză a doua destul de bună, am revenit de la 0-2 la 3-2, dar, din păcate, am luat un gol prostesc în ultimele minute și atmosfera s-a stricat puțin. Am intrat cu o altă mentalitate pe teren în repriza a doua, ne-am dorit mult reparăm greșelile de la primele două goluri și am fost foarte aproape de o victorie. Din păcate, am luat acel gol din fază fixă după ieșirea de pe teren a lui Șeroni, care s-a accidentat. Chiar dacă un jucător cu talia sa e foarte important la lovituri libere, trebuia să suplinim cu toții absența sa și să stăm mai bine în apărare, să fi fost mai concentrați”, spune atacantul de 21 de ani, care marcase din penalty precedentul său gol în acest sezon în eșecul cu FC Argeș de pe teren propriu (1-2).

Dar, Popa a avut și ocazia să închidă meciul la 3-2 pentru „roș-albi”. Isac a centrat de pe dreapta și „vârful” crescut de Atletico a reluat cu capul mult pe lângă poartă din aproximativ 8-9 metri. „Îmi pare rău, puteam să mă concentrez mai mult la acea fază. Dacă loveam mingea de unde a venit cred că ieșea mai bine, dar am încercat să-l surprind pe portar pe colțul scurt. Din păcate, am dat pe lângă poartă, într-adevăr la 4-2 meciul era jucat. Asta e, trebuie să ne concentrăm deja pe următorul meci, unul foarte greu pe terenul celor de la Metaloglobus”, a adăugat tânărul utist, care marcase în tur, împotriva bucureștenilor, celălalt gol în prezenta ediție a ligii secunde. Popa mai are o reușită și în confruntarea de Cupă cu Poli Iași.

M-a mulțumit, l-am introdus pe teren pentru a pune presiune asupra fundașilor centrali adverși. Am trecut la 4-4-2 și ne-a ieșit”, a spus Cristi Păcurar despre fotbalistul transferat de Atletico de la Metalul Aiud în 2012.









5 comentarii

  1. Chiar daca ieri ai intrat bine in joc si ai facut o diferenta , eu raman la parerea ca esti cel mai slab atacant de la danalache incoace….la vara vei deveni senior , si sper in continuare sa iti gasesti alta echipa deoarece ti un loc degeaba in echipa , DEGEABA !!!

    0
    0
  2. Atacanți găsești mai greu E și motivul pt. care David mai e păstrat. Dacă echipa tot nu joaca cu doi atacanți nu a ocupat locul degeaba .Nu ar fi cu mult sub ce a trecut pe la echipa. De exemplu ,Buia care s-a dezumflat ca o anvelopa.! Nu va rezista poate în viitorul lot ,dar pina atunci mai are 10 meciuri. Dacă zicem atacanți ,ajunge. să ne uităm la fosta colega Gaz Metan. Pentru asta e nevoie de bani . În situația lui David sunt colegi și din alte compartimente ,nu mai departe decit Bodea .Apare tot mai sigura înlocuirea forțată a antrenorului și odată cu asta revizuirea unui întreg plan !!!

    0
    0
    1. Daca ajungem sa facem comparatie intre Buia si David Popa inseamnca ca nu prea cunosti acest sport…ramai la comentariile tale cu tenta poetica si lasa pe altii sa vada ca buia e 10 clase peste david popa !

      0
      0
  3. Un suporter care trebuie să-i aduci pe Pogba !! Nu îl interesează starea materială a clubului sau că același club că sa trăiască trebuie sa ridice proprii oameni . Cînd visează urit îl vede pe David Popa . Ba îl sfătuiește înaintea antrenorului sa plece. E loc și de suporteri revoltați ,noroc că vehemenți sunt vreo doi ,trei. Nu noi decidem cine joacă la echipa. In rest la capitolul respect îți doresc sănătate Am văzut mai mult fotbal decât bănuiești !!

    0
    0
  4. Avem nevoie de ajutor pentru Livetextul de la Metaloglobus de duminică! Dacă avem vreun suporter utist care va merge la meci și ne poate ajuta, îl rog să mă sune la 0755-772179. Mulțumesc anticipat!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button