UTA Arad

Utistul Miculescu, printre marcatorii României Under 18 în revanșa contra Slovaciei + VIDEO





Echipa națională Under 18, pregătită de Laurențiu Roșu, și-a luat revanșa în fața Slovaciei după eșecul de marți, cu 1-0. Astăzi, la Bratislava, „tricolorii” s-au impus cu 4-2, după reușitele lui  June, Vaida, Miculescu și Cristian Dumitru.

Intrat la pauză în locul accidentatului Mitruscsak, utistul David Miculescu a înscris cu un șut cu piciorul drept de la 12 metri ușor lateral stânga, care l-a surprins pe portarul advers la colțul scurt.

Tricolorii născuți în 2001 vor debuta în preliminariile Campionatului European Under 19 în luna octombrie, împotriva Spaniei, Serbiei și Lituaniei. Partidele se vor desfășura în Serbia, în perioada 8-14 octombrie, conform următorului program:

8 octombrie 2019: Spania – Lituania, România – Serbia

11 octombrie 2019: Spania – România, Serbia – Lituania

14 octombrie 2019: Spania – Serbia, Lituania – România

La Turul de Elită, programat în luna martie a anului 2020, se vor califica primele două clasate în cele 13 grupe și cel mai bun loc trei, cărora li se alătură Portugalia.

La Campionatul European Under 19, care se va disputa în luna iulie a anului 2020, se vor califica cele șapte câștigătoare ale grupelor împreună cu țara gazdă, Irlanda de Nord.

VIDEO cu golul marcat azi de David Miculescu la Bratislava:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button