Șoimii Lipova

Cojocaru: „Remiza, echitabilă doar pentru Lipova, nu și pentru noi” v.s Sabău: „Am jucat modest și de aici și rezultatul”





Șoimii Lipova încheie și a cincea deplasare a returului fără succes, dar – de această dată – semieșecul e cu atât mai dureros cu cât a fost înregistrat în fața unei formații virtual retrogradată în fotbalul județean. Lugojul i-a impus remiza liderului în cel mai prost moment posibil, Reșița și Dumbrăvița având șansa să urce, mâine, pe primul loc, cu potențial de a putea rămâne acolo până la final.

Mai mult, antrenorul bănățenilor susține că echipa sa ar fi meritat victoria, după numărul de ocazii create. „Un meci foarte frumos, cred că a plăcut spectatorului. Au fost ocazii de ambele părți, dar consider că noi le-am avut pe cele mai mari. Am jucat mult mai pe poartă, în viteză. Lipova e o echipă bună, dar știam ce joacă, fiindcă o cunosc destul de bine. Poate, rezultatul de egalitate e echitabil pentru ei, nu și pentru noi. Și spun asta pentru că am ratat mai mult decât ei. Mă bucur pentru copii, avem o echipă foarte tânără, nu ne mai gândim la nimic, la clasament, ci doar să jucăm fotbal și să scoatem maxim din etapele rămase. Am arătat foarte bine, aceștii copii, români și străini, știu fotbal, au calitate, iar astăzi merită felicitați și pentru atitudine. Suntem în această formulă de vreo lună și jumătate, e normal ca rezultatele să sosească mai greu, dar e clar că am făcut progrese și în ritmul acesta va veni și victoria”, a spus Călin Cojocaru.

Absențele lui Filip, Rusu, Gherasim, Banyoi sau Sulea s-au simțit în tabăra liderului, care pur și simplu nu-și găsește cadența din turul campionatului. „Nu am reușit să suplinim oamenii lipsă și nu am făcut un joc bun. Până la urmă, asta mă interesează pe mine, să jucăm bine, dar am jucat modest și de aici și rezultatul. Am mai luat și două goluri destul de ușor, ambele de la distanță, nu mai are rost să dăm vina pe unul sau pe altul. Cert este că am încercat să închidem puțin jocul la 2-1 pentru noi, căci rezultatul era important, dar – iată – nu am reușit. Per ansamblu, am jucat slab și acesta este rezultatul (n.a. 2-2)”,  spus imediat după partida de la Lugoj Flavius Sabău, antrenorul principal al „șoimilor”.

Cel puțin CSM Reșița are șanse mari să se instaleze, în premieră în acest sezon, în fotoliul de lider, dacă o bate mâine, acasă, pe codașa CNS Cetate Deva. Dumbrăvița are parte de o deplasare destul de grea, la Crișul Chișineu Criș.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button