Handbal

Despărțire cu derby pentru handbalistele Crișului: „Neavând presiune, sperăm să facem un joc bun și să evităm accidentările”





Singura formație de handbal a județului Arad angrenată în competițiile federale de seniori își ia rămas bun de proprii susținători până la toamnă. Ultimul meci al fetelor de la Crișul Chișineu Criș pe teren propriu va fi unul de gală, atâta timp cât în Polivalenta arădeană sosește singura divizionară secundă din cele patru serii neînvinsă în actuala stagiune. CSM Târgu Mureș are 18 succese din tot atâtea partide și nu concepe să se înece tocmai acum, la mal, chiar dacă joacă pe terenul celei de-a doua echipe clasate în Seria D a Diviziei Naționale.

De altfel, cele două formații au aflat demult că merg braț la braț la turneul semifinal programat la Făgăraș, între 9 și 12 mai, așa că „duelul” de duminică e o bună repetiție pentru ceea ce va urma. „Clasamentul fiind configurat deja, cele două echipe nu vor avea presiunea rezultatului. Așadar, sper să facem un joc bun, dezinvolt și, de ce nu, să încercăm să câștigăm. Vom face asta în special pentru suporterii noștri, care nu ne vor mai vedea la treabă în acest sezon și am vrea să le facem o bucurie. Din păcate, avem și două-trei absențe datorate problemelor medicale și, pe lângă ceea ce ne propunem ca și joc și rezultat, am dori să evităm alte accidentări. Urmează o perioadă grea, de pregătire asiduă pentru turneul semifinal, unde ne dorim să facem o figură cât mai frumoasă”, ne-a mărturisit, Sebastian Tudor, antrenorul handbalistelor de la Crișul.

Derby-ul Criș – Târgu Mureș, de duminică (ora 17), de la Sala Sporturilor Victoria va fi oficiat de cuplul L. Cruceru / A. Eremia (Mehedinți / Gorj). Altfel, „alb-albastrele” au aflat ordinea în care își vor înfrunta adversarele în grupa turneului semifinal, respectiv CM Slobozia, Dacia Mioveni și, în fine, CSU Știința București.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button