National Sebis

Todea, după cel de-al doilea 3-3 consecutiv: „Jocul a fost bun, consistent, dar am avut din nou o sincopă și le-am permis adversarilor să vină peste noi”





După egalul halucinant cu FC Hunedoara, Național Sebiș a pierdut încă două puncte, astăzi, pe terenul celor de la Giarmata, după ce la un moment dat avea 3-1 pe tabelă. Enciu, cu o dublă, și Mateucă au înscris pentru trupa antrenată de Cristi Todea, pentru gazde marcând Daminuță, Călin și Rosenblum.

Giarmata a egalat-o la puncte pe Cetate Deva, prima echipă aflată deasupra liniei retrogradării, dar timișenii au un golaveraj inferior hunedorenilor, care evoluează mâine, la Reșița. „Au fost clar două puncte pierdute, etapele trec și noi nu reușim nicicum să sărim peste linia de retrogradare. Cam de la începutul returului jocul nostru scârțâie, avem foarte multe ratări din situații nepermise. Sebișul are șapte puncte peste noi, nu cred că se pune problema să intre în lupta la retrogradare. Din păcate, etapele trec și era important să câștigăm astăzi pentru a avansa în clasament”, a declarat după meci antrenorul „milenarilor”, Răzvan Leucă.

De cealaltă parte, Sebișul rămâne fără victorie și trebuie să fie atentă la formațiile de sub ea. Totuși, „alb-albaștrii” par să fi făcut progrese ca și prestație în teren. „Băieții au reacționat bine după ce s-a întâmplat marți, au avut o tresărire de orgoliu. Astăzi, chiar pot spune că jocul a fost bun, consistent, am avut multe ocazii de gol, păcat că la 3-1 am avut o sincopă. Am permis adversarului să vină peste noi și am luat două goluri din faze fixe. Tot căutăm antidotul și aș vrea să-l găsim la un moment dat. Nu știu dacă e lipsă de concentrare sau lipsă de preocupare la fazele fixe. Per total, prestația jucătorilor a fost bună și asta ne încurajează. Pe de altă parte, e clar că sunt prea multe goluri primite. Când marchezi trei goluri în deplasare, dar ai și multe alte ocazii, pot spune că jocul a fost consistent și am fost mulțumit de băieți. Din păcate, rezultatul e cel care ne lipsește. Oricine poate să bată pe oricine în această serie și suntem într-o postură destul de grea, nu ne rămâne decât să ne concentrăm pe următorul meci. Însă, o spun încă de acum, va trebui să fim și mai concreți și mai pragmatici”, au fost cuvintele lui Cristian Todea după al doilea 3-3 consecutiv în campionat, al treilea al returului, după derby-ul cu Lipova de la începutul lunii martie.

Săptămâna viitoare, Giarmata se deplasează la Ocna Mureș, în timp ce Sebișul are meci acasă cu Unirea Alba Iulia.

 

7 comentarii

  1. Altul este „baiul”….Iar se conduce cu 3:1 si nu se stie gestiona avantajul pe final de meci,eu consider ca suficient de consistent…Sau poate ca nu se vrea….Interesant…

    0
    0
  2. Todea este un antrenor bun cu licență A , cum nu sunt mulți arădeni, doar că nu prea a avut condiții nici la UTA nici la Sebis..eu cred că va ajunge antrenor bun precum e Pelici, doar să prindă o echipă mai bună, mai omogenă, doar a lucrat cu Pusztai, un antrenor foarte bun, care ar trebui adus la UTA!

    0
    0
  3. Sper sa deschidă ochii primarul și sa scape cât mai repede de Todea cel bine pregătit. Cojocaru e soluția pentru a face puncte la Sebiș.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button