UTA Arad

Trei dintre fundașii titulari cu Pandurii lipsesc la București: Șeroni – ultimul căzut la datorie, stafful tehnic utist a apelat la Salka





Delegația „Bătrânei Doamne” s-a pus în mișcare spre Capitală în această dimineață, pentru „duelul” de duminică cu Metaloglobus. Partida se anunță de risc maxim, atâta timp cât arădenii vor avea în față una dintre surprizele plăcute ale debutului de retur, aflată – deocamdată – cu cuțitul la os în zona roșie a clasamentului.

Dar, meciul ar putea fi complicat pentru „roș-albi” și pe fondul absențelor din lot. Stahl și Coulibaly sunt de mai mult timp accidentați, însă pentru acest meci nu este apt nici Alin Șeroni. Puternicul fundaș s-a ales cu o leziune fibrilară la gambă și nu s-a urcat în autocar alături de colegii săi. De asemenea, vă reamintim că Matei și Copaci sunt suspendați pentru cumul de cartonașe galbene, iar El Hasni a fost trimis la echipa a doua pe termen nedeterminat.

Așadar, trei dintre fundașii titulari miercuri, cu Pandurii, nu se vor afla pe teren duminică. Probabil, Ionuț Popa și Cristi Păcurar vor apela la Melinte, Iuga și Ciucur în defensivă, în timp ce rezerve sunt juniorii de 2001, Ionuț Gavrilă și Denis Salka. Acesta din urmă a fost convocat în premieră de stafful tehnic al primei echipe și e variantă de fundaș central, în timp ce Gavrilă e la bază apărător stânga.

Dar, sunt și doi fotbaliști care revin în lotul utist față de intermediara cu trupa lui Bogoi. E vorba despre mijlocașii Neagu și Miculescu, ultimul fiind plecat toată săptămâna cu lotul național Under 18 în Slovacia. „Vineri suntem pe drum, iar sâmbătă vom face un antrenament, sperăm noi, pe o suprafață sintetică pe care vom și juca duminică. Deși, până la urmă, contează mai puțin din moment ce oricum noi suntem obișnuiți cu iarba artificială”, a spus Cristian Păcurar la finalul partidei dintre UTA și Pandurii.

8 comentarii

  1. Oricine e chemat la prima echipă ,noi îl creditam ca titular Toți începem așa ,chiar din alte meserii . Jocul cu bucureștenii crește gradul de complexitate la meciurile care vor urma. Au ceva valori și antrenorul lor Balint ii face și pe ceilalți să creadă că nici ei nu sunt mai prejos..Arădenii nu simt o presiune specială și doar de ei depinde sa mai adauge punct sau puncte la zestrea și așa făcută cu trudă ,printre greutăți mereu adăugate la probleme nerezolvate..Un ajutor e chiar terenul asemănător cu. cel de la Motorul . Pronostic curajos. X ,2 Hai UTA !!!

    0
    0
  2. La cum stau lucrurile in momentul de fata la echipa , mai ales in vestiar , cu parere de rau cred ca e de 1 solist meciu …iar scuzele deja le simt : drumul , oboseala , intarzierea salarilor , lipsa unor jucatori…

    0
    0
  3. Metaloglobus care se afla la patru puncte de prima echipa la retrogradare , o sa faca tot efortul pt. a obtine victoria cu UTA., deci va fi un meci foarte greu dar UTA. nu trebuie sa dispere daca va iesi invinsa ci sa peregateasca meciul cu CHINDIA etapa viitoare pe Motorul care va fi cu mult mai greu . Pronostic 1 x !!! FORTA UTA UTA UTA !!! Daca ar castiga, cu atat mai bine, HAI BAIETII !!!

    0
    0
  4. Vedetele aduse „sa ne promoveze…la anul ” cad ca spicele de grau , in bataia vantului „.. E o dovada -cel putin- de lipsa de caracter. Apoi El Hasni e scos pentru ca -probabil- nu vrea sa joace pe gratis. Situatia de la UTA- de multa vreme – este penibila, se cauta mereu scuze. Adevarul este ca la asa conducere, cu asa antrenor, jucatorii cam isi fac de cap, mai ales ca sint neplatiti. penibilul este la UTA in „toate cele, si in suflet si in simtiri ” Pina si suporterii parca s-au cam saturat…!.

    0
    0
  5. Parerea mea este ca sa luam partea plina a paharului…Avem juniori?Avem!Si vom avea mare nevoie de ei,curand…Cand ar fi avut ocazia oare sa fie convocati la echipa mare,daca era cumva „sabia lui Zamolxes” deasupra capului?In veci!Despre Miculescu,nu mai are rost sa discutam…Hrezdac?Perfect!Razvan Ivan…mai putina conditie fizica,sa reziste mai mult…Sunt copii…inclusiv Copaci si Costin si se pare ca ultimul este foarte motivat din postura de rezerva…Constructiva aceasta concurenta pe posturi.
    Indiferent de ce scriu rautaciosii.avem tineret de calitate…Si mare atentie…mai avem un portar junior de lot national…Aviz amatorilor…
    Oare sunt eu nebun?Posibil…Dar in clipa de fata,UTA poate bate pe oricine,cand si unde vrea,la ce am vazut…,dar la fel de bine,poate si pierde cu oricine..tot cand vrea…altfel nu se pot explica aceste rupturi de secvente,parca din alte meciuri,pe parcursul acelorasi 90 minute….Si suntem unii foarte constienti,neavand nevoie de Distonocalm,doar nu suntem la matineu,la Teatrul de Marionete,la Paraslea cel Voinic si Merele de Aur….
    Hai copii!Este sansa voastra!Poate ca gresesc,dar cand procentajul de juniori promovati la lotul mare este de cam 50%,per total,Nea Sandu Gaica,intr-un fel sau altul,trebuia sa fie si dansul pe banca,in conditiile de fata.Asa cred si imi sustin ideea.
    Bafta UTA!

    0
    0
  6. El Hasni trebuia amendat nu trimis la ecipa a doua ! Ne taiem craca singuri,apoi ne plangem vai mama lor de conducatori de club !

    0
    0
  7. Avem nevoie de ajutor pentru Livetextul de la Metaloglobus de duminică! Dacă avem vreun suporter utist care va merge la meci și ne poate ajuta, îl rog să mă sune la 0755-772179. Mulțumesc anticipat!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button