UTA Arad

Ghinioanele se țin lanț de utiști: Miculescu va fi operat de apendicită și devine indisponibil cel puțin două săptămâni





UTA are mari probleme de lot pentru disputa de mâine, cu Metaloglobus. Celor doi fotbaliști suspendați, Copaci și Matei și celor trei fotbaliști accidentați, Coulibaly, Stahl și Șeroni s-a mai adăugat și o problemă de ultim moment.

Revenit de la lotul național Under 18, David Miculescu a acuzat dureri în zona abdominală și, după o noapte aproape albă, a fost diagnosticat cu apendicită. Tânărul mijlocaș a fost deja internat la Spitalul Grigore Alexandrescu și va fi operat astăzi sau mâine de medicii bucureșteni. Părinții fotbalistului s-au pus deja pe drum spre Capitală, unde vor rămâne – probabil – cel puțin două trei zile până la externarea lui David.

Recuperarea după o astfel de intervenție chirurgicală este de cel puțin două săptămâni, așa că stafful tehnic al „Bătrânei Doamne” nu-l va avea la dispoziție pe Miculescu nici pentru confruntările cu Chindia Târgoviște și Energeticianul.

Dacă mai adăugăm și excluderea din lotul primei echipe a lui El Hasni pe motive disciplinare, cel puțin mâine, cu ocazia partidei cu Metaloglobus, UTA va intra pe teren cu o formulă cu totul și cu totul inedită.

9 comentarii

  1. Avem nevoie de ajutor pentru Livetextul de la Metaloglobus de duminică! Dacă avem vreun suporter utist care va merge la meci și ne poate ajuta, îl rog să mă sune la 0755-772179. Mulțumesc anticipat!

    0
    0
    1. Lucian, dupa cum am vorbit la telefon, mergeam oricum la meci si incerc sa suplinesc absenta celorlalti utisti.

      0
      0
  2. Însănătoșire grabnică! Sa te faci bine, ai văzut ce a zis Păcurar, echipa care va trage la promovare va fi formată în jurul tău, deci ești cel mai important jucător de la UTA!

    0
    0
  3. Se poate intampla oricui.Apendicita,nu pica bine nimanui,dara-mi-te unui sportiv de performanta…Din pacate,apendicul este pe primul loc,printre organele(elementele organismului) „cica”,in plus,cu care ne-a harazit natura.Nu ma pricep la medicina,ca sa nu sariti rapid pe mine,doar din ce am citit,daca tot traim in era internetului…
    Ii doresc insanatosire grabnica lui Miculescu,din toata inima,dar ma indoiesc ca in cazul unei operatii,sa poata reveni in doua saptamani,poate ca varsta si puterea de refacere i-ar fi atuuri in plus…Asa sa fie.Sanatate multa tinere!UTA are mare nevoie de tine!
    Si multa BAFTA la Metaloglobus echipei noastre!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button