Fotbal feminin

„Leoaicele” s-au cățărat din nou pe locul 1 după restanța cu Lugasul, dar pierd două jucătoare





Amânat pentru că terenul orădencelor nu era omologat în prima etapă a returului, meciul dintre Lugas și AC Piroș Security nu a avut istoric. Arădencele s-au impus fără drept de apel, cu scorul de 11-0 (7-0), după reușitele semnate Sîrbovan 4, Olariu, Bălaș 2, Nagy 2, Liheț, Usain.

Bărbosu – Dobrea, Liheț, Marcea, Vanu – Olariu, Chiș, Liheț, Nagy – Sîrbovan, A. Bălaș a fost „11”-le de start al lui Gigi Cameniță, pe parcurs mai intrând pe teren: Vuicin, Herbei și Dubăț.

În urma succesului de azi, „leoaicele” au urcat din nou pe primul loc în clasamentul seriei a II-a în eșalonul secund, la 3 puncte în fața contracandidatelor la promovare, Luceafărul Filiași. Iar peste o săptămână, sâmbătă, de la 11, pe „Șega” Liheț et. comp. vor juca chiar împotriva oltencelor. „O victorie fără drept de apel, dar – în același timp – tristă. Nu am putut-o folosi pe Alice Cociuba din pricina unei entorse de gradul doi la gleznă și am mai pierdut-o pe parcurs și pe Chiș, motorul echipei, suspectă de ruptură fibrilară. Dar, trebuie să strângem cumva rândurile pentru meciul sezonului pentru noi și, cu ajutorul publicului, sper să câștigăm săptămâna viitoare”, ne-a declarat Liviu Ilea, directorul sportiv al lui AC Piroș Security.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button