Viitorul 2004, printre cele mai bune echipe din țară: Puștii lui Maghici au câștigat clar la Oradea și sunt campionii seriei a 13-a în Liga Elitelor U15!

Viitorul 2004, printre cele mai bune echipe din țară: Puștii lui Maghici au câștigat clar la Oradea și sunt campionii seriei a 13-a în Liga Elitelor U15!

Viitorul Arad 2004 s-a calificat la faza finală a Ligii Elitelor U15 după victoria cu 6-1 în fața celor de la Viitorul Oradea. Elevii lui Dinu Maghici au încheiat seria a 13-a pe primul loc, cu 15 puncte, la egalitate cu CAO Oradea, însă cu un golaveraj superior (+12 față de +9 al trupei de pe Crișul Repede, rezultatele directe fiind egale).

Roman, cu un hattrick, Rotar, Buza și Melniciuc au înscris golurile cu care Viitorul s-a impus clar la Oradea, unde avea nevoie de o victorie la minim trei goluri diferență pentru a ajunge printre cele mai bune formații din țară. „E o mare performanță să ne calificăm în primele 16 echipe din țară. În iarnă, nimeni nu credea că putem obține acest rezultat de excepție, dar am luat 10 puncte din 12 posibile în retur. Eu am crezut în acești copii, a fost o muncă foarte grea, dar cu încredere și devotament am reușit imposibilul. Felicit copiii pentru modul în care s-au pregătit, pentru că au crezut în ei până în ultima secundă a turneului. Meciul de astăzi nu a fost atât de ușor cum arată scorul, am avut 3-0, după care adversarii au redus din diferență și au mai avut câteva ocazii bune. Vreau să mulțumesc clubului pentru că ne-a oferit cele mai bune condiții. De exemplu, fiecare deplasare la Oradea am făcut-o cu o zi înainte, grupului de antrenori de la Viitorul pentru că au fost alături de această grupă, plus domnului Roland Nagy. Venirea lui în vară lângă noi a adus un mare plus din punct de vedere organizatoric. Am ajuns la masa bogaților, de aici încolo orice facem este un bonus. Și dacă rămânem doar cu prezența este o performanță pentru noi” ne-a declarat antrenorul Viitorului, Dinu Maghici.

Deac – Nițoi, Clipotă, Pop, D. Varga – Buza, Botoroagă, Rotar, Roman – Melniciuc, Catanzariti a fost primul 11 aliniat în această dimineață, la Oradea, pe parcurs mai intrând pe teren: Hrincescu și Bizera. Rezerve neutilizate: Sârb, Baraghin, P. Varga, Balasz

Celelalte participante în faza următoare a Ligii Elitelor vor fi: LPS Suceava, Comstar Vaslui, Dacia Unirea Brăila, Viitorul Constanța, Centrul de Performanță Rapid București, FCSB, Daco-Getica București, Hidro Râmnicu Vâlcea, FC Argeș, CSU Craiova, Banatul Timișoara, ASU Poli Timișoara, Universitatea Cluj, CFR Cluj și Colțea Brașov.

Facebook Comments
5
0

2 comentarii

  1. Avatar

    Cu atat mai laudabila performanta cu cat e singura echipa din judet ajunsa in primele 16 din tara la grupa 2004.

    21

    0
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.