UTA Arad

Balint: „Greșelile utiștilor au fost provocate de jucătorii mei, sper într-un restart în vederea programului dificil ce ne așteaptă”





După trei runde fără victorie, Metaloglobus a luat toate punctele din disputa cu o echipă foarte tânără a UTA-ei și se îndepărtează puțin de zona periculoasă a clasamentului.

La final, Laszlo Balint a spus că speră ca meciul cu „roș-albii” să reprezinte un restart pentru echipa sa. „Trei puncte foarte importante obținute în compania unui adversar deloc facil. Mă bucur că echipa a avut o reacție foarte bună după perioada mai puțin fastă în ceea ce privește rezultatele. Sper ca această victorie să reprezinte un restart pentru noi în ceea ce înseamnă ultimele opt etape, chiar dacă ne așteaptă un program dificil”, consideră tânărul tehnician al bucureștenilor.

Totuși, fostul fundaș al UTA-ei a văzut și pete negre în jocul echipei sale. „Sunt ușor nemulțumit de faptul că am intrat mai greu în joc. În prima repriză am lăsat adversarii să-și creeze două situații importante de a marca. Am trecut cu bine și apoi am controlat jocul, am împins jocul în treimea adversă și, chiar dacă golurile s-au marcat pe greșeli individuale ale adversarilor, mă bucur că aceste greșeli au fost forțate de jucătorii mei. Am abordat partida cu determinare și asta a făcut diferența. Iar UTA, chiar dacă a avut multe  probleme de lot, a aliniat o echipă destul de bună, cu jucători tineri, cu potențial. Aceștia ne-au și pus probleme în câteva rânduri, dar acest lucru nu face decât să sublinieze importanța victoriei noastre de astăzi”, a adăugat Gyuszi Balint.

Metaloglobus a urcat până pe locul 10 după succesul cu 3-0 împotriva UTA-ei și are 7 puncte peste prima echipă aflată sub linie, Daco-Getica. Runda viitoare, „verde-albaștrii” au derby zonal cu prima clasată, Academica Clinceni.









3 comentarii

  1. Când greșești copilărește nu te forțează nimeni. Balint știa de la început ce reprezintă formația aliniată de arădeni. Chiar și acești Herea nu sunt de speriat La doi trei debutanți speculează cum e și firesc. Vorba lui Multescu ,noi luptăm pentru cozonac ,ei pentru pâine !!!

    0
    0
  2. Pare un clişeu ce spun:echipa asta nu e UTA,o putem numi F.C.Arad dar nu UTA.Rusine sânteti pe cale sa distrugeti un brand!

    0
    0
  3. UTA, la ora asta nu-i cu nimic mai presus decât cea din perioada Marțian…in frunte cu Meszar, sunt numai căpușe care au un singur interes, să-și promoveze propria marfă…nu va fi nici la anul vreo luptă la promovare ci aceeași situație umilitoare pentru club, condus de niște slugi sau incompetenți care iși bat joc de banii arădenilor și nu răspund in fața nimănui.
    Iubesc UTA dar cât timp va mai fi siluită de șleahta respectivă nu mai calc pe stadion, nu mai cumpăr abonament sau promoționale.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button