Fotbal judetean

Gheață spartă în ultimul sfert de oră, „roș-albii” au jucat aproape tot meciul în zece: Glogovăț 2013 – Victoria Zăbrani 2-0





A fost etapa în care alte două prim divizionare județene au spart gheața la capitolul victorii în 2019. Vorbim despre Șoimii Șimand și CS Glogovăț, cu mențiunea că succesul trupei lui Călin Dehelean a cu atât mai prețioasă cu cât a fost obținută în fața unei formații de podium. Dar, la fel de adevărat este că Zăbraniul trăiește mult din punctele din tur.

Având destule absențe în apărare, Leo Pința a făcut ceva improvizații, iar una dintre ele avea să-l trădeze. Crișan a văzut direct cartonașul roșu în minutul 17, după o intrare tare la Diarra, iar lucrurile se complicau deja pentru „roș-albi”.

Totuși, diferența în joc nu a fost foarte mare, ba chiar partida a fost destul de anostă. Takenori, cu o lovitură de cap, a avut cea mai importantă ocazie pentru Zăbrani, care părea să reziste chiar și în inferioritate numerică. Numai că a venit ultimul sfert de oră când „Vladi” a apăsat pe accelerator atât cât a trebuit. În minutul 75, Avram a pasat în centru, Ardelean a preluat pe poziție viitoare și a înscris plasat la colțul lung. Imediat după, Doboș putea închide conturile, dar a finalizat pe lângă poartă din poziție ideală. Însă, tot Ardelean a avut grijă să asigure succesul echipei sale. Negrea a scăpat de la mijlocul terenului, a pasat în filtrant, iar „decarul” amfitrionilor l-a driblat și pe Mitrea și a fixat tabela la 2-0.

Glogovăț ajunge la cota 31 de puncte și e la mijlocul clasamentului. „După atâtea înfrângeri, era cazul să vină și o victorie. Meciul în sine nu a fost prea spectaculos, dar e bine că am câștigat împotriva echipei de pe locul 3. Sigur că în cele din urmă eliminarea fundașului lor a contat, dar arbitrul a văzut sânge după intrarea asupra lui Diarra. Acest rezultat bun vine la momentul oportun, înainte de meciul de Cupă cu Pecica, pe care încercăm să-l tranșăm miercuri”, spune Renato Ardelean.

Formații:

Glogovăț: Ciornei – Kocsis, Mariș, Pantea, Avram – Doboș – Coșa, Ardelean (90 Jurău), Negrea, A. Gornic (66 Ruja) – Diarra (18 Țigan).

Zăbrani: Mitrea – Țuța (80 Goț), I. Crișan, Pașcu, Topai – Simion, Nibu – Kawagoe, Bubuș, Mandache – Băd.

Arbitri: Janos Barath – Zoltan Balint, Tibor Barta. Observatori AJF: Leotin Buda, Imre Bogyo (brigadă din Ungaria)

 









Un comentariu

  1. Când nu faci totul corect și cinstit, când pedepsești pe nedrept sportivi doar de dragul de a face pe plac unuia și altuia, când nu criteriul valorii este primul într-o echipa aici se ajunge. (vezi Adam care nu juca iar la Paulis e între cei mai buni meci de meci) Nu îmi sta în caracter sa lovesc pe cineva căzut deja dar viata te palmuieste…… Și meciurile cu adevărat grele acum încep…. Va doresc succes!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button