UTA Academie

Juniorii UTA-ei – lumini și umbre la Elite cu Ciucul, trupa lui Donca a făcut scor cu Simeria!





Fără o jumătate de lot împrumutat primei echipe, UTA 2001 a mai spulberat din speranțele celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc la calificarea la turneul final. În schimb, harghitenii și-au luat revanșa la Under 17, pe terenul „Motorul”.

Diferența s-a făcut în ultimle minute

În primul meci al zilei, la U19, trupa lui Gaica și Ungur a reușit să câștige cu 3-1. Oaspeții au deschis repede scorul, în minutul 14. A fost o lovitură liberă de pe dreapta, iar talia superioară a adversarilor a făcut diferența. N-au trecut nici 5minute și Nistor pătrunde în careul advers și este faultat. Penalty-ul a fost transformat de Cocriș, pentru un scor de 1-1 la finalul primelor 45 de minute.

În partea a doua UTA a început excelent, presiunea generată oferindu-le posibilitatea lui Nistor și Duma să ajungă în poziții de unu la unu cu portarul de la Miercurea Ciuc, însă doar lipsa de concentrare la finalizare a făcut ca scorul să rămână egal. Jocul a prins ritm, semn că egalul nu mulțumea niciuna dintre echipe. Au fost situații de a marca de ambele părți, dar sorții i-au surâs UTA-ei. Proaspăt introdus în teren, Borcea înscrie cu capul din centrarea perfectă a lui Truță, iar în prelungiri Răzban face 3-1, cu un șut plasat din interiorul careului.

UTA U19: Opric – Haloș, Cocriș, Pașcu, Mohaci – A. Gavrilă, Ursoi – Truță, Duma (Borcea, ’83), Răzban – Nistor (B. Moldovan, ’87). Rezervă: Zamfir.

Cleuță a oferit iluzia unui rezultat bun

În al doilea meci, juniorii conduși de Mihai Petcuț au avut un început de partidă perfect. În minutul 11, Aslău trimite o pasă filtrantă, Cleuță scapă singur și deschide scorul. Harghitenii s-au trezit relativ repede, iar în minutul 25, după o lovitură liberă, egalează cu o lovitură de cap. Adversarii intensifică presiunea și reușesc să treacă de două ori prin defensiva adormită a UTA-ei, scorul la pauză fiind 1-3. În a doua repriză partida s-a mai echilibrat, dar cei care au înscris au fost tot oaspeții, în minutele 79 și 80, pentru un sec 1-5

UTA U17: Manea – Palea, Găină, Căciulă, Turc, Cleuță, Mercioiu, Rotea, Merca, Aslău, Uzum. Rezerve: Măcean, Gădărici, Maier, Irimia, Miclea, C. Moldovan, Pană.

Etapa viitoare, ambele echipe de juniori mari ale UTA-ei se deplasează la Cluj pentru întâlnirile accesibile cu Ardealul Cluj.

Au spulberat pentru palmares Simeria

Și utiștii de la Under 15 au intrat azi în scenă pentru ultima etapă a seriei a 12-a în Liga Elitelor. Arădenii pierduseră orice șansă de calificare la turneul final, după 0-3 pe Bega, cu ASU Poli, dar și-au văzut de treabă și le-au administrat celor de la CFR Simeria nu mai puțin de 8 goluri, fără să primească vreunul. Ciubăncan 3, Șerangău 3, Mihai și Borhan au fost marcatorii echipei pregătită de Dinu Donca, Costel Bogoșel și Sandu Țamboi.

UTA U15: Brândă – Tod, Pele, Urdaș, Cohuț, Martin, Borhan, Ursu, Mare, Ciubăncan, Mihai. Au mai jucat: Tirian – Boiț, Vale, Șerengău, Buzgău, Kiss, Deznan.

Cu trei puncte s-a întors și Atletico 2005 de la Oradea. Luca Miron a fost cel care a decis ultimul meci al „galben-negrilor” în seria a 13-a contra „lanternei” de la LPS, arădenii terminând cu 9 puncte împotriva unor formații mai mari cu un an decât ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button