UTA Arad

La a 74-a aniversare a UTA-ei, vede lumina tiparului ”Mircea Axente – De pe maidanele Aradului în casa campioanei lumii”





Joi, 18 aprilie, 2019 se împlinesc 74 de ani de când baronul Francisc Neuman semna actul de naștere al UTA-ei, dăruind Aradului cea mai frumoasă poveste. De ziua Bătrânei Doamne, toți cei care o iubesc sunt așteptați la Muzeul Județean Arad, din incinta Palatului Cultural (intrarea din Parcul Copiilor), la ora 14:00.

Sărbătoarea din acest an are în program două evenimente.

Primul îi e dedicat unui mare campion. Mijlocașul de odinioară, din a cărui centrare s-a născut golul istoric din meciul cu Feyenoord Rotterdam, din septembrie 1970, și-a cuprins amintirile în cartea ”Mircea Axente – De pe maidanele Aradului în casa campioanei lumii”, semnată de Ionel Costin și Radu Romanescu. Moderată de Florin Coita, întâlnirea îi care ca invitați speciali, pe lângă eroul din paginile cărții, pe Flavius Domide, Ioan Igna și Gyuri Vaczi.

Suporterii utiști sunt apoi invitați să admire mai multe mărturii ale trecutului, strânse sub titulatura ”Fotbalul arădean de la începuturi la consacrare”. Obiectele-document sunt din valoroasa colecție „Iosif Sârbuț”, dar și a familiei unui alt marel campion al UTA-ei de altădată, Andrei Mercea.

2 comentarii

    1. @ligriv,ori esti prezent la eveniment,sansa de autografe directe,ori la ghereta suveniruri,la ghereta,la Motorul…Acolo gasesti si alte carti editate.Merita din tot respectul pentru UTA!
      Si eu mi le cumpar tot asa…La editare,lansare,sau la Arena Motorul,la meciuri..
      Sincer,il tot imboldesc pe Dorin Stana,responsabil cu asa ceva,urat spus propaganda,dar nu pricepe!Mereu,de cand ma stiu,a existat pe centrul Aradului,o dugheana UTA…Ultima data,pe langa Mc Donalds.Spunea ca urmeaza la Mall,un mic spatiu…Prosteli…Inca nu vad nici un site on-line,de suveniruri UTA…Pai si atunci?

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button