National Sebis

Cine își pansează rănile după Sebiș – Unirea? „Nu mai contează ceea ce a fost, trebuie să câștigăm vineri!”

Multă dezamăgire și frustrare în duelul de vineri, de pe arena „Crișana” din Sebiș. Ambele combatante au avut aspirații de promovare la începutul stagiunii, dar acum se găsesc în postura de a fi înghițite de zona nisipurilor mișcătoare. Totodată, în pauza dintre tur și retur, exceptând codașele Ocna Mureș și Lugoj, Național Sebiș și Unirea Alba Iulia au fost echipele ce au schimbat cel mai mult la nivel de loturi și plătesc prin rezultate lipsa de omogenitate.

Clasamentul la zi spune că Sebișul e a 8-a, cu 33 de puncte strânse, iar Unirea Alba Iulia a 10-a, cu 30. Așadar, formația care pierde vineri ar putea avea mari emoții cu supraviețuirea. Mai mult, victoria are dublă semnificație pentru sebișeni, care încă nu au câștigat vreun meci în „gestiunea Todea”. Mateucă et. comp. vin după două de rezultate de 3-3 la rând, cel de pe teren propriu cu FC Hunedoara  fiind pur și simplu agonizant în condițiile în care scorul din minutul 86 a fost 3-0 pentru gazde, iar la ultima fază chiar portarul vizitatorilor a impus remiza.  „Nu are rost să ne mai gândim la ceea ce a fost sau, iar dacă o facem, să păstrăm lucrurile bune și să le eliminăm pe cele rele. Per ansamblu, am avut prestații consistente atât cu Hunedoara, cât și Giarmata, am marcat și destule goluri, însă am și luat o grămadă. Dar, tot ce contează este ceea ce facem cu Alba Iulia, o echipă aflată și ea în suferință, sub noi în clasament. Apoi, vom înfrunta echipe aflate peste noi în clasament și am dori să le înfruntăm cu moralul ce ți-l dă o victorie. Deși, din câte am văzut, în această serie, indiferent de locurile ocupate în clasament, diferența o pot face atitudinea și mobilizarea. Așadar, indiferent de absențele din tabăra noastră și a lor, trebuie să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut la ora jocului și să câștigăm”, susține „principalul” sebișenilor, Cristi Todea. Goșa (accidentat) și Enciu (suspendat) sunt absențele Naționalului.

De cealaltă parte, Unirea Alba Iulia are probleme mari de efectiv înaintea confruntării de la Sebiș. Antrenorul Adrian Bicheși nu poate conta pe șase jucători, incert fiind și portarul Sporea, probleme fiind inclusiv la nivelul jucătorilor Under 21. Vor absenta Fetița – suspendat, Scrob – accidentat la genunchi, Tat – bolnav (varicelă), Bîrdea, Davidaș – indisponibili de mai multă vreme, iar E. Crișan – și-a reziliat contractul. „În condițiile date, în care avem atâtea absențe și vom alinia o formulă cu multe improvizații, să ne vindem scump pielea este obiectivul nostru în acest joc. Însă, și în aceste condiții însă ne dorim să obținem un rezultat pozitiv”, a spus antrenorul Adrian Bicheși pentru ziarulunirea.ro.

Formații probabile:

Sebiș: Gakos – Pop, Onuțan, Forizs, Dărăban – Teședan, Ember – Mateucă, Petculescu, Susan – Szekely.

Unirea: Sporea – Mazilu, Șt. Mardare, Potopea, Ad. Matei – Boboia, Al. Giurgiu, De Marco, Petruse – Selagea – An. David.

Arbitri: Norbert Kamenes – Daniel lar ( ambii din Baia Mare), Radu Pascu ( Satu Mare).

Observatori: Lucian Glogoviceanu (Reșița), Marius Ștefan ( Orăștie).

Comentarii Facebook

0
0

Un comentariu

  1. Todea parca e din alt film!!!!! El nu se bucura cu jucătorii?!?!?!?! Probabil era necăjit ca au dat gol. Dacă nu ii bate nici pe astia……… Hai Național Sebiș!!!!!

    18

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close