Fotbal judeteanzTOP ARTICOLE

Cupa României, sferturile fazei județene: VI-FE își continuă parcursul în forță, Zăbraniul și Păulișul întorc meciurile cu Ineul și Curticiul!





Două dintre favoritele sferturilor de finală ale Cupei României (faza județeană), conform pozițiilor din clasamentul Ligii a 4-a, au părăsit competiția în această după-amiază. Vorbim despre Unirea Sântana (locul 2) și Frontiera Curtici (locul 5), care au capotat la Felnac, respectiv Păuliș.

Acest prim meci, desfășurat pe arena „Momir Dușan”, a început cu intonarea imnului și a fost decis de un gol venit pe finalul primei reprize. Apoi, curticenii, cu multe probleme de lot, au încasat trei goluri în ultimul sfert de oră în Podgorie și pierd șansa de ataca trofeul. Pe tabelă a revenit și Zăbraniul pe „Centralul” ineuan, cu ex-ul Băd autor al unei „duble”. În fine, Pecica și-a valorificat statutul de favorită la Vladimirescu și are un moral bun înainte de vizita la Felnac. Sâmbătă, de la ora 17, se vor duela singurele formații din primul eșalon județean neînvinse în acest an 2019.

CS Glogovăț – Progresul Pecica   0-2

Arsene 15, Păcurar 83

CS Ineu – Victoria Zăbrani   2-4

Dan Mâneran 30 și 44 / Topai 44, Băd 65 și 90, Bubuș 69

Victoria Felnac – Unirea Sântana   1-0

C. Gabor 45

Păulișana Păuliș – Frontiera Curtici   4-2

G. Pop 14, Suciu 75, D. Calancea 84, Pleșca 86 / Liga 18 și 70

Echipele subliniate s-au calificat în semifinalele ce sunt programate pe 15 mai, pe terenuri neutre. Finala se joacă pe 8 iunie.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button