UTA Academie

Doar puștii lui Aslău și Petcuț au aplicat lecția pragmatismului în „fieful” celor de la Ardealul Cluj





Echipele de U19 și U17 ale UTA-ei s-au deplasat astăzi la Cluj, unde au dat piept cu juniorii de la Ardealul. Ca și runda precedentă, cu Ciucul, formațiile „roș-albe” au obținut rezultate diametral opuse, cu mențiunea că de această dată „puștii” lui Aslău și Petcuț au ieșit pe plus.

Ratările se răzbună…

La meciul de la Elite U19, elevii lui Adi Ungur au controlat partida de la un capăt la altul, dar nu au reușit să se impună.  azdele au intrat cu avantaj la pauză de un gol. La realuarea partidei, Nistor a egalat, iar UTA și-a continuat dominarea. Sumedenia de ocazii avea să se răzbune și pe final de partidă clujenii au marcat de două ori pentru un 3-1 mincinos.

UTA U19: Opric – Pătlăgică, Cocriș, Vidican, Mohaci – Rădulescu, A. Gavrilă – Sfârlea, Oroian, Răzban – Nistor. A mai jucat: Borcea. Rezerve: Onișor, Moldovan.

Uzum, decisiv la mijlocul reprizei secunde

De la ora 14, UTA Under 17 avea să bifeze cea de-a treia victorie. Uzum a avut ocazia primei părți, ratând după ce a driblat și portarul. După pauză, Mercioiu a ajuns și el de trei ori singur cu portarul, dar nici el nu a fost precis la finalizare. Golul decisiv, meritat după numărul de ocazii clare create de arădeni, a căzut în minutul 68, de la Uzum (foto). Punctele le dau speranțe utiștilor că vor scăpa de „lanterna roșie” până la finalul campionatului, adică după rundele cu CFR Cluj (acasă) și CSȘ Slatina (în deplasare).

UTA U17: Manea – Căciulă, Găină, Nădăban, Cleuță – Merca – Uzum, Gădărici (Maier), Mercioiu, Rotea (Palea) – Aslău (Irimia).  Au mai jucat: Maier, Palea, Irimia. Rezerve: Măcean, Turc.

Pe 1 mai, ambele formații ale roș-albilor primesc vizita celor de la CFR Cluj.









2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button