UTA Arad

Live-text Liga a II-a, ora 13: UTA – Chindia Târgoviște 2-2, final





Ocupantele locurilor 8, respectiv 2 în eșalonul doi fotbalistic românesc se întâlnesc astăzi, pe arena „Motorul”, din Arad, începând cu ora 13. Partida contează pentru etapa a 31-a și va fi transmisă în direct pe Digi Sport1, Telekom Sport și Look TV.

UTA – Chindia Târgoviște 2-2

El Hasni 42, Copaci 65 / Mihai 64, Leca 80

Formații oficiale:

UTA: Bodea – Costin, El Hasni (49 Iuga), Șeroni, Copaci – Ciucur, Neagu, Melinte, Kanda (92 Isac) – Popa (62 Hrezdac), Rus. Rezerve neutilizate: Orlic – Ivan, Gavrilă, Matei.

Chindia: Aioani – Martac, Bg. Şandru, Leca, D. Panait – Neguţ (56 Neicuțescu), D. Novac, Liv. Mihai, Andr. Şerban (56 Rață) – D. Florea, Alexandru (75 Cherchez). Rezerve neutilizate: Popescu – Dinu, Dumitrașcu, Mihaiu.

Arbitri: Sergiu Popa (Aiud – Alba) – Bogdan Dragoș și Constantin Cantemir (ambii din Făgăraș). Rezervă: Narcis Bodocan (Cluj)

Observatori FRF: Zaharia Ciev (Timișoara) și Radu Bîtea (Oradea).

Min.1 A început partida. UTA joacă în roșu iar Chindia în bleumarin.

Min.10 Melinte a trimis o centrare șutată care a șters încheietura bărilor de la colțul lung.

Min.13 Florea a trimis un șut puternic de la distanță, Bodea a respins în corner, rămas fără urmări.

Min.15 Șut bun Kanda din careu, prinde Aioanei.

Min.23 D. Popa a reluat din voleu din marginea careului dar pe lângă poartă.

Min.29 Mlinte a șutat de pe dreapta, de la 25 de metri, mult pe lângă colțul lung.

Min.34 Copaci a primit cartonaș galben.

Min.40 Florea a șutat de de 20 de metri, peste poartă.

Min.42 GOOOOLLL UTA! Primul corner pentru UTA. Kanda a executat de pe stânga și El Hasni a marcat cu lapul din 5 metri: 1-0

Min.44 Cartonaș galben Costin

Min.44 L. Mihai a executat o lovitură liberă de pe stânga, direct pe poartă, Bodea a prins cu siguranță.

Min.45+1 Pauză la Arad, UTA conduce cu 1-0 pe Chindia Târgoviște.

Min.46 A început repriza a doua, fără schimbări în cele două garnituri.

Min.49 Schimbare la UTA, El Hasni s-a acidentat și a fost înlocuit de R. Iuga.

Min.50 Șandru a deviat un balon în fața porții dar Bodea a avut un reflex extraordinar și a respins.

Min.57 Ciucur a șutatd e la 25 de metri dar Aioanei a reținut balonul la rădăcina barei de la colțul scurt.

Min.58 Dublă schimbare la Chindia, au ieșit Neguț și Șerban  și au intrat Neicuțescu și Rață.

Min.60 Leca a șutat de la 20 de metri, lateral stânga, peste poartă.

Min.61 Rață a primit cartonaș galben.

Min.62 Schimbare la UTA, Hrezdac a intrat în locul lui D. Popa.

Min.64 GOL Chindia! L. Mihai a șutat din afara careului, mingea bate în fața lui Bodea, lovește bara laterală și intră în plasă: 1-1

Min.65 GOOOLLL UTA! Copaci a pus latul la o centrare de pe dreapta trimisă de Costin: 2-1.

Min.71 Cartonaș galben pentru Hrezdac.

Min.74 Cartonaș galben pentru Neagu.

Min.75 Cartonaș galben pentru Leca.

Min.75 Schimbare la Chindia, Cherchez a intrat în locul lui Alexandru.

Min.79 Cartonaș galben pentru Bodea.

Min.80 GOL Chindia! Lovitură liberă de la 30 de metri, Șandru a șutat în zid, mingea se înalță în careu, Bodea a scăpat mingea și Leca a marcat din lateral stânga:2-2

Min.82 Ciucur a centrat de pe dreapta și Rus a reluat cu capul puțin pe lângă bara laterală.

Min.84 Kanda a șutat telefonat și Aioanei aprins cu siguranță.

Min.87 Cartonaș galben pentru Neicuțescu.

Min.88 Kanda a executat bine o lovitură liberă de la 20 de metri, puțin lateral stânga dar un fundaș a respins de pe linia porții.

Min.89 Bodea a blocat o foarfecă din careul mic a lui Neicuțescu.

Min.90 Cartonaș galben Melinte.

Min.90 Se acordă 4 minute de prelungire.

Min.90+2 Ultima schimbare la UTA, Isac a intrat în loc la Kanda.

Min.90+4 Final de meci, scor egal, 2-2

 

 









35 comentarii

  1. Dacă ne uităm pe numele care compun cele două trupe, parcă UTA e mai valoroasă…cei drept nu joacă numele în teren , ci echipa , că e joc de echipă..prognosticul meu pt azi scor egal, 2-2..

    0
    0
  2. Chindia este la ultima încercare de a promova. Este o echipă bună pentru că joacă într-un campionat, totuși, modest. UTA ar putea câștiga azi și sper s-o și facă! Baftă 👍!

    0
    0
  3. Pt cei care urlau pe aici ca echipa asta nu face marsavii la pariuri: faceti o statistica al catelea meci din campionat e asta in care rezultatul pauza final difera, cu specificatia dd mare surpriza. Dupa veniti si o dati ca altii sufera de scenarita.

    0
    0
    1. Tu esti dus cu roata cu pariurile tale. Uita-te la orice echipa de pe locul 8 din orice campionat si o sa inteleg ca asa e normal la puterea asta.
      Ps: unde ai fost cu asemenea comentarii dupa meciul cu Snagov, Metaloglobus etc. Dispari!

      0
      0
    2. Suferi cumplit de scenarita, dacă nu scotea de pe linia porții la lovitura liberă a lui Kanda, acum ziceai că au jucat scor corect 3-2..eu am zis 2-2 și asa sa terminat… Data viitoare întreabă-mă pe mine cât va fi scorul:))) sa câștigi și tu la pariuri nu doar fotbaliștii!

      0
      0
    3. Bine punctat!!Noi ne certam pe aici dar părerea mea este cai doren in basaca de noi!! De la conducere,antrenori si nu in ultimul rînd jucători mai ales (Bodea) marele portar. Uitativa cite puncte sa pierdut pe gafele lui?

      0
      0
  4. Bravo Păcurare bune schimbări, iar pregătim pentru la anul? Clinceniul are lot mai bun ca UTA? Cel mai frumos este cand apari tu cu Grădinariu in poze. Pe mâna cui a ajuns aceasta echipa…

    0
    0
  5. Clar ne trebuie portar, un fundas central si un atacant de careu. Jucatori adusi in iarna sunt buni.

    0
    0
    1. Ciucur excelent si astazi, Neagu inca e sters, dar tot mai bun ca Enescu. Ivan trebuia sa fie introdus in loc de Iuga, greseala lui Pacurar

      0
      0
  6. Bravo, joc frumos astazi, mai ales in prima repriza. Din pacate am inceput repriza a doua mai fricos si nici prima schimbare nu ne-a ajutat, Angelo Iuga nu e fotbalist de Liga2 sau UTA. In schimb Copaci are sanse. Pacat de gafa lui Bodea, chiar meritam victoria. Surpriza placuta ca facem puncte contra celor 5 mari din elitul campionatului, acum o luna nu credeam.

    0
    0
  7. COPACI foarte bun astazi ,a jucat excelent. La anul pt. a ataca promovarea, la echipa mai trebuiesc inca cativa jucatori de calitate. Partida a fost foarte frumoasa ,pacat de greselile comise de Bodea, mai ales la golul al doilea pe care a surprins pe toata lumea !!! FORTA UTA. !!!

    0
    0
  8. Totusi, nu imi vine sa cred cum a putut Bodea sa scape acea minge foarte, foarte usoara nejenat de nimeni la golul doi !?

    0
    0
  9. Anul trecut dacă nu erau Bodea și Buia, amu aveam meci la ora 17:00 cu ghiroda.. Repede a-ți uitat! Da a greșit la goluri, dar a și scos la 0-0 și la 2-2 doua mingi grele.. Oricum prefer sa greșească un arădean și nu Grahovac, pe care îl doare la bască de noi! Nota 9 pt travaliul lui Ciucur, o achiziție bună!

    0
    0
  10. Toți vorbiți de promovare la anul . Vă întreb stadionul va fi gata??
    Chindia va promova. În prima divizie nu va face mai mult de 15 puncte, nu are stadion.
    Primăria Târgoviște acum dorește să reabiliteze stadionul, dar care va fi gata peste vreo doi ani.
    Clinceniul la fel. Așa că – mai întâi stadionul și apoi să ne gîndim la promovare.

    0
    0
  11. Felicitari echipei pentru jocul bun. Am fost la stadion si chiar a fost o partida reusita de ambele formatii. Scorul este echitabil si imi pare rau ca UTA nu joaca asa la fiecare meci… Portarii ar trebuii sa se antreneze mult mai serios si sa asculte indicatiile date de catre antrenor(cel cu portarii). Azi cel mai bun jucator de la noi mi sa parut Seroni. Aspectele negative le cunoasteti cu toti si nu are sens sa mai comentez.. Hai Uta!!

    0
    0
  12. Ii rog pe cei care cred ca la anul cu 5-6 jucatori, dintre cei de azi noi vom promova,( in dauna Rapidului, a Farului, a a Timisorii, a Petrolului , Arges, Mioveni,si , in plus cu doua venite din prima liga ) sa isi pastreze…bunul simt. Chiar si Luceafarul imi pare peste UTA,ei chiar nu au conditii de prima liga. Azi, din nou, am pierdut pe „mana” portarului,la UTA, nu se vede- desi exista multi experimentati- dorinta de victorie. S-a vazut ca Hasni este cel mai bun aparator.. Parerea mea este ca UTA joaca…doar ca sa se mentina in B, nimeni ( Primarie, conducere,lot -ca antrenor nu este- nu doreste mai mult. Putini, dar banii se castiga usor,la UTA. Iar conducerea nu are bani, nici know how, si nuimeni nu isi va baga banii ca sa ii toace …astia. La UTA pe frunte este scris…” drum inchis ” !

    0
    0
    1. D le Cosmin …hai da ma dreq. Si de ce au cei din față, jucători mai buni decât Seroni, Melinte, Rus, Ciucur, Neagu? Sau chiar MIculescu?
      Si ce calcule d zeiesti…ai facut tu de spui ca daca mai aduci vreo 5 pe lângă astia nu poti promova? Nu vb de liga 1. Ci doar de a te clasa pe 1 sau 2 in liga 2!
      Nahh …Da nu te contrazicem . Ca nahhh…tu esti adevarul. Gen🤣

      0
      0
  13. D-le Cosmin – Amatorism, rea voință(mă gândesc la durata construirii stadionului), neseriozitate (mă gândesc la acest gazon sintetic, care trebuia să fie natural). Viitorul fotbalului arădean nu este prea roz. Orgoliile sunt prea mari – să bați o echipă din propriul județ cu 5-1 și apoi pierzi 2 meciuri la rând(vezi liga a III-a), e greu de înțeles.

    0
    0
    1. Ești culmea, dacă vroia Lipova sa promoveze eu nu cred că cermeiul sau sebisul nu făcea la fel ca Ripensia ieri cu echipa suporterilor din Timișoara..doar că lipovanii nu vor să promoveze! Acum eu nu zic că nu e frumos și demn să promovezi fără ,,tertipuri” , dar trăim în România și aici trebuie sa cotizezi și la arbitrii și la indirecte, așa a fost mereu și așa va fi multă vreme! In junglă aplici regulile junglei dacă vrei să învingi, leul nu te va ierta dacă tu îl ierți, in junglă nu există fair-play!

      0
      0
  14. Avem nevoie de antrenori de vreo2 portari și vreo 7 jucători peste ce avem astăzi nu pcacalixi care numai pot dupa 30 de minute de la prea multe chefuri

    0
    0
  15. CALINE, imi pare rau sa iti spun dar sa stii ca te inseli, CHINDIA are cel mai usor program pana in ultima etapa, CLINCENI are un program foarte greu ,cu Fc. Arges, U, Cluj, Petrolul , U, Cluj la fel un program usor ,PETROLUL la revedere asa ca eu cred ca va promova U, CLUJ si CHINDIA iar la baraj va fi CLINCENIUL !!!

    0
    0
  16. Eu zic ca CLINCENI va juca barajul daca nu , chiar U, CLUJ si CHINDIA va promova cu siguranta, ii va torpila pe cei de la Clinceni acasa la Targoviste ca dealtfel astia de la Clinceni nu au avut nicio sansa de cate ori a jucat cu Chindia in istoria lor si ti-am mai spus ca Chindia are cel mai usor program !!!

    0
    0
    1. Nelule – stadionul nou nu se mai face. Stadionul vechi până se va moderniza, Chindia va retrogada.
      Păcat de jucători că au muncit și promovarea va fi o performanță.

      0
      0
  17. Ramane de vazut ce se va intampla, poate se vor mobiliza la vara autoritatile si va remedia tribuna2a intr-un timp scurt !!! LIGRIV ,vii la meci cu CLINCENI ,daca da ,te rog cum pot sa ma intalnesc cu tine ? Sanatate si noroc.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button